AcasăȘTIRI EXTERNEProteste în toată Germania. Oamenii se ridică împotriva vaccinării obligatorii (FOTO/VIDEO)

Proteste în toată Germania. Oamenii se ridică împotriva vaccinării obligatorii (FOTO/VIDEO)

Proteste în toată Germania. Oamenii se ridică împotriva vaccinării obligatorii (FOTO/VIDEO)

Mii de manifestanți au ieșit din nou pe străzi, luni seara, pentru a demonstra împotriva politicii anti-Covid-19 a guvernului Germaniei, în special împotriva vaccinării obligatorii

Protestele împotriva restricțiilor sociale și a regulilor de vaccinare au avut loc în mod regulat în ultimele săptămâni.

Nevaccinații, marginalizați în societate

Germania și-a întărit poziția împotriva celor nevaccinați, excluzându-i din restaurante, afacerile neesențiale și din alte locuri.

Potrivit poliției, aproximativ 15.000 de persoane au protestat în 20 de locații din nord-estul landului Mecklenburg-Vorpommern, și peste 17.000 au ieșit în stradă în Turingia.

Orașul bavarez Nürnberg a organizat una dintre cele mai mari demonstrații, cu aproape 3.900 de oameni.

În orașe precum Lübeck și Köln, s-au văzut peste 1.000 de participanți defilând, în timp ce în Gummersbach, la aproximativ 50 de kilometri est de Köln, aproximativ 1.800 de persoane au protestat împotriva vaccinării obligatorii.

În Potsdam, chiar în afara Berlinului, poliția interzisese în avans o adunare a criticilor politicii Covid-19, dar sute de oameni au manifestat luni seara în centrul orașului, scrie Dpa.

De asemenea, au avut loc demonstrații în mai multe locuri din Berlin și în orașele vestice Koblenz și Mainz.

În Fulda, în vestul landului Hesse, potrivit poliției, până la 1.000 de oameni au fost pe străzi, și, de asemenea, în Wangen, în regiunea Allgäu din Bavaria, s-au adunat aproximativ 1.000 de oameni, în timp ce au fost sute de protestatari la Balingen, între Freiburg și Stuttgart, în landul de sud-vest Baden-Württemberg.

În Saxonia, în est, au avut loc demonstrații împotriva politicii anti-Covid la Dresda, Zwickau, Görlitz, Chemnitz și Freiberg.

La Freiberg, conform estimărilor inițiale, s-au adunat aproximativ 700 de persoane, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției. Poliția a spus că a existat o creștere vizibilă a potențialului de violență.

Mai multe incidente violente semnalate

În Bautzen, în Saxonia, cel puțin trei ofițeri de poliție au fost răniți după ce au fost loviti cu pavaj și sticle. Aproximativ 500 de oameni au mărșăluit prin oraș, dintre care aproximativ 150-200 erau considerați huligani violenți sau oameni din dreapta radicală.

În orașul Schweinfurt din Bavaria, o femeie de 51 de ani l-a mușcat pe un polițist la picior.

Sporadic, s-au format contra-manifestații, de exemplu în orașul de est Leipzig, unde aproximativ 300 de oameni s-au adunat în piața folosită de obicei de adversarii măsurilor anti-coronavirus.

 

author avatar
Tudor Borcea
674 afisari

2 COMENTARII

  1. Foarte bine.
    Atâta doar că se iese de mult timp iar lacheii pro-waxxx numai acum au observat!

  2. Bai Scholtz, bai nazistule arian esential cu sange alterat, vezi ca te cauta nsite concetateni de-ai tai, si te vor gasi pana la urma !! Ha ha ha 🙂 Bai, de-abia asteptam sa inceapa macelul cel mare prevestit de Cartea Apocalipsei, o sa fie un spactacol total, adica va fi Darwinism Total, de tip nazist-fascist-hitlerist din Gemania Nou-Anormala !! Dumnezeu sa ii aiba in paza pe toti cetatenii intregi la cap care au rezistat timp de 2 ani de diktatura crancena fara sa cedeze santajului sa se vaxxineze in cap !! Sa nu va fie frica, turma mica, caci Dumnezeu este cu voi !! Jos Maskarada Nazista-Globalista !! Moarte tuturor colaboratorilor regimului nazist-satanist !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger