AcasăȘTIRI EXTERNEARDE Israelul! Protest masiv la Tel Aviv, șeful Poliției a demisionat! -...

ARDE Israelul! Protest masiv la Tel Aviv, șeful Poliției a demisionat! – VIDEO

Mii de oameni au ieșit în stradă în Israel. Protestul din Tel Aviv, de miercuri seară, a avut loc pe fondul anunțului privind plecarea din funcție a șefului poliției orașului.

Ami Eshed și-a anunțat demisia miercuri. Mulțimile au blocat autostrada principală din Tel Aviv și drumurile din alte orașe israeliene, ca răspuns la demisia șefului poliției din oraș, notează CNN.

Demonstrații au ieșit în stradă cu steaguri și au blocat autostrada Ayalon, din Tel Aviv.


Comandantul poliţiei din Tel Aviv a anunţat miercuri că demisionează din funcţie, invocând intervenţia politică a unor membri ultraconservatori ai cabinetului condus de premierul Benjamin Netanyahu. Despre care a spus că au dorit utilizarea excesivă a forţei împotriva protestatarilor antiguvernamentali, relatează Reuters.

Declarațiile lui Eshed

Ami Eshed nu l-a nominalizat pe ministrul securităţii interne, Itamar Ben-Gvir (de extremă-dreapta), care ceruse acţiuni dure împotriva manifestanţilor care au blocat străzi şi autostrăzi în timpul unor demonstraţii fără precedent împotriva planului controversat al guvernului de reformă a justiţiei, potrivit aceleiași surse.

Într-o declaraţie televizată, Eshed a spus că nu a putut să răspundă aşteptărilor a ceea ce el a numit „eşalonul ministerial”, despre care a afirmat că a încălcat toate regulile şi s-a amestecat în mod flagrant în luarea deciziilor profesionale. „Aş fi putut să răspund cu uşurinţă acestor aşteptări prin folosirea nerezonabilă a forţei, care ar fi umplut camera de urgenţă de la Ichilov (spital din Tel Aviv) la finalul fiecărui protest”, a mai declarat Eshed.

sursa foto: captură video youtube
author avatar
Andrei Coman
915 afisari

7 COMENTARII

  1. la noi se mai stie ceva de marlanul de la pitesti care a omorat un batran de 62 de ani in mod inutil ? si-a dar demisia boul , ce masuri s-au luat ?

  2. Si se mai mira evrei de antisemitismul in lume cand se vede cum se comporta cu locuitorii non evrei din zonele ocupate!!!!

  3. E un carnagiu ce ati facut voi in Palestina.
    Ar trebui deschis un muzeu cu genocidul facut de 80 de ani ca lumea sa invete si sa se mire unde a ajuns omul.

  4. Apoi Bibi impaiat si pus la intrarea in muzeu ca daca copiii se sperie sa nu se sperie in mijlocul muzeului sa fuga sa sparga exponate, sa se sperie la intrare sa se vada daca mai intra sau nu la muzeul genocidului din Palestina.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Adio, șpagă! Controalele instituțiilor statului, înregistrate video

Toate instituţiile cu atribuţii de control din România vor fi obligate să folosească mijloace foto-audio-video în activitățile desfășurate, potrivit unui proiect de lege depus...

Protestele fermierilor din Europa sunt reacția față de ecologismul radical!

După luni de proteste ale fermierilor în orașele de pe întreg continentul, legiuitorii europeni se străduiesc să găsească soluții pentru le potoli furia -...