AcasăȘTIRI EXTERNEProteste armate la Washington! Avertismentul FBI. Ceremonia de învestire a lui Biden,...

Proteste armate la Washington! Avertismentul FBI. Ceremonia de învestire a lui Biden, în pericol!

protesteProteste armate la Washington! Avertismentul FBI. Ceremonia de învestire a lui Biden, în pericol!

FBI avertizează că a primit informații cu privire la „proteste armate” în toate cele 50 de capitolii de stat și în Washington DC, săptămâna viitoare în timpul tranziției prezidențiale.

Un grup armat pregătește „o revoltă uriașă” în Washington DC în cazul în care Donald Trump va fi demis, iar proteste majore sunt anunțate la Capitoliul din fiecare stat.

Autoritățile au fost informate că în cazul în care „Congresul va încerca să îl elimine pe președinte prin invocarea celui de-al 25-lea Amendament, se va declanșa o revoltă uriașă”, conform unui document FBI obținut de CNN.

Ceremonia de învestire a lui Joe Biden, în pericol

FBI ar fi primit de asemenea informații conform cărora extremiștii pro-Trump au convocat la „asaltarea” clădirilor guvernamentale, federale și locale în cazul în care Donald Trump va fi demis înainte de învestirea în funcție a lui Joe Biden.

„Proteste armate sunt planificate la Capitoliile din cele 50 de state, începând cu 16 ianuarie și până cel puțin pe 20 ianuarie, iar la Capitoliul din Washington din 17 până în 20 ianuarie”, se menționează în document.

Democraţii din Camera Reprezentanţilor sunt gata să lanseze, pentru a doua oară în doi ani, procedura de destituire a preşedintelui în exerciţiu Donald Trump.

Trump a declarat stare de urgență la Washington

Donald Trump a declarat că există o stare de urgență în Washington DC. Acesta a ordonat suplimentarea forțelor guvernamentale în Districtul Columbia în vederea ceremoniilor de inaugurare a președintelui Joe Biden.

Capitala Statelor Unite se află în stare de urgență de pe 6 ianuarie, ziua asaltului susținătorilor lui Trump asupra Capitoliului.

Donald Trump a semnat luni un ordin care prevede suplimentarea forțelor federale în Districtul Columbia până pe 24 ianuarie, inaugurarea președintelui Biden urmând să aibă loc pe 20 ianuarie.

author avatar
Andreea Vlad
485 afisari
Zenville