AcasăȘTIRI EXTERNEProteste anti-SUA și anti-NATO la Verona, în Italia! /„Născut pentru a provoca!...

Proteste anti-SUA și anti-NATO la Verona, în Italia! /„Născut pentru a provoca! Fuck Biden!” – VIDEO

Mii de oameni au protestat în orașul italian Verona împotriva NATO, alianță militară tot mai implicată în războiul din Ucraina.

NATO trimite poporul ucrainean la masacru. Și guvernele vasale se supun”, au scandat susținătorii protestului.

Banner elocvent: „FUCK BIDEN!”

Imagini cu protestul italienilor au apărut pe Internet. Participanții au scandat și au mărșăluit pe străzi, exprimându-și nemulțumirea vizavi de „politica” dusă de americani în Europa.

În fruntea grupului participant la „marșul anti-NATO” s-a afișat un banner pe care scria „NATO… per provocare (Născut… pentru a provoca), urmat de mesajul tranșant la adresa președintelui american Joe Biden: „FUCK BIDEN!”. Nicio traducere nu mai este necesară.

„Război organizat, dorit și întreținut de Occidentul condus de NATO”

(sursa foto: captură video youtube)

La nivel de motive pentru ieșirea în stradă într-un astfel de gest de protest, organizatorii au explicat: „De săptămâni întregi nu am luat o poziție clară cu privire la războiul din Ucraina. Mai întâi am cercetat, apoi am ascultat surse directe. Și ne-am dat seama că narațiunea oficială, ca și pentru Covid, este total nesigură”, titrează veronasera.it.

În acest context, organizatorii marșului au susținut că „acest război este organizat, dorit și întreținut de forțele occidentale, conduse de NATO.

NATO trimite poporul ucrainean la masacru. Și guvernele vasale se supun. Tocmai din acest motiv ne-am hotărât să reacționăm” – mesajul protestatarilor din verona

author avatar
Andrei Coman
812 afisari

10 COMENTARII

  1. oamenii incep sa se trezeasca …..BRAVO ! BRAVO ! aceasta mascarada , regizata de Bidon si comp . si pusa in scena de Zelenski , incepe sa irite si sa miroasa FETID……

    • În ultimi doi ani tot ce se întâmplă, este o mascarada regizata de câteva relicve bătrâne frustrate, care au impresia, ca lumea le aparține, cu concursul guvernelor trădătoare de neam și țara

  2. Protestul organizat sambata , 7 mai 2022 , ora 15:00 , in Verona , Piazza Arsenale , A FOST ORGANIZAT DE EXTREMA STANGA .

  3. Ai impresia ca, globalismul neomarxist lgbt satanic de extrema de gen, ar fi mai ok, America sub bagheta democraților, a provocat un haos mondial, cred ca te prinde mai bine g4media a lui tapalaba

  4. In USA sunt doua partide,cel republican si democratii.Evident ca republicanii sunt mai nationalisti dar ceea ce vedem acum cu Biden sunt globalistii .Mesajul italienilor trebuia sa fie END GLOBALIST MAFIA.America e in aceeasi situatie grava din cauza globalistilor ca si celelalte tari.

  5. Au și occidentalii bețivii, bezmeticii și dezorientații lor.

    Spre deosebire de marea și slăvită lor Rusie, în occident pot protesta liber, fără riscul de a fi încarcerați vreo 15 ani.

    • Soluía cea mai simplă estre să-i trimitem la Mariupol pe toțí plusericoii iubitori de wax, de devianți și de cioloveci. ÎN FRUNTE CU TINE ȘI TĂPĂLABĂ!

  6. Va rog sa aveti rabdare mascarada e la anceput mai au si alte scenarii de pus an practica si ue si nato si sclerozatu care cand se duce parca vine si cand vine parca sta Saraca paiata a ajuns sa joace viitorul lumii.Speram ca India China si Vaticanul sa se abtina

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger