AcasăȘTIRI EXTERNEPROTEST de amploare la Paris. Francezii au scandat pentru ieșirea din NATO...

PROTEST de amploare la Paris. Francezii au scandat pentru ieșirea din NATO și împotriva Americii! – VIDEO

(sursa foto: captură video)

Mii de persoane au ieșit în ultima zi a săptămânii trecute pe străzile capitalei franceze – cu ocazia Zilei Internaționale a Migranților, potrivit trtworld.com. Totul, pentru a protesta față de un nou proiect de lege privind imigrația.

După ce s-au adunat, duminică, la stația de metrou Porte de la Chapelle, din Paris, oamenii au început să parcurgă drumul spre centrul orașului.

S-a scandat „solidaritate cu migranții fără documente”

Manifestanții au avut pancarte pe care scria „Franța, ilegal” și „Rasiști, fasciști, plecați de pe străzile noastre”, potrivit aceleiași surse. Au scandat sloganuri cum ar fi „Solidaritate cu migranții fără documente” și „Noi nu suntem periculoși, migranții sunt în pericol”.

Și-au exprimat opoziția față de proiectul de lege privind imigrația promovat de ministrul de Interne Gerald Darmanin și au cerut ca migranților fără acte să li se furnizeze documente oficiale care să le permită să locuiască legal în țară.

Imagini de la marș au apărut pe rețelele de socializare, dar și pe Youtube. iată câteva dintre ele:


Protestatarii au manifestat pentru ieșirea Franței din NATO

Mulțimi de protestatari au ieșit sâmbătă pe străzile capitalei franceze pentru a protesta împotriva politicilor Franței față de Rusia și apartenența națiunii la NATO, potrivit bignewsnetwork.com.

Mitingul de amploare a fost organizat de partidul de dreapta Les Patriotes (Patrioții), condus de Florian Philippot.

Philippot organizează încă din toamnă proteste numite „rezistența”, cerând Franței să părăsească NATO și UE, dar și criticând politicile economice și externe ale președintelui Emmanuel Macron. Sâmbătă, demonstranții au fost văzuți purtând bannere și pancarte pe care scria: „Franța trebuie să părăsească NATO” și „Rezistență!”. De asemenea, manifestanții au fost văzuți fluturând steagul național al Franței și scandând „Ursula, taci! – cu referire la șefa Comisiei UE, Ursula von der Leyen.

Philippot însuși a participat la protestele care au fost generate în special de prețurile ridicate la energie care au forțat micile întreprinderi din Franța să se închidă – din câte a declarat acesta.

Fotografii și videoclipuri publicate de politician pe rețelele de socializare au arătat o mulțime semnificativă defilând pe străzile din centrul Parisului. Oficialii francezi nu au comentat pe tema mitingulului și nu au furnizat cifre oficiale cu privire la numărul manifestanților.

Citiți și:

Benzinarii îi dau foc lui Macron. Apel la grevă națională în Franța / Proteste uriașe așteptate la Paris -VIDEO

În Franța bate vânt de „Frexit”! Protest major la Paris din cauza prețurilor mari – VIDEO

„Sistemul este copleșit!” Europa, cucerită de un nou flux de migranți

author avatar
Andrei Coman
2.049 afisari

26 COMENTARII

  1. Coman ăsta e normal la cap??? Ce scrie în titlu și ce e în articol? borcea și jacotă mai fac astfel de greșeli.
    Oricum, francezii ăștia-s merită soarta!

      • JEGUL PRESEI DIN ROMANIA SITE-UL ZIARE.COM, INFORMEAZA CA BUNASTAREA ROMANEASCA ESTE MAXIMA , ROMANII SUNT FERICITI SI MERG IN VACANTE DE VIS , SI KLAUS IOHANNIS SI CIUCA CEI MAI MARI SI INTELIGENTI DIN ISTORIE
        ZIARE.COM. PROPAGANDISTI RAMASITE COMUNISTE

  2. Iesirea din NATO a fost planificata cand au vandut arme nucleare in 4tari cu AbrahamHoch si GertrudeFiala…adica 1990-2001

  3. cum adică sa iasă din nato?
    cum nu se mai activeaza articolul 5?
    nici macar articolul 4?
    vai! apoi asa treabaaaa….
    ce s-a spus pe national de atatea ori, ca nato e o sandrama in care au fost bagati mai multi, dar e fiecare pentru el.
    unde-s boiii boilor din romania, care comentau ca noi suntem intr-o alianta si avem angajamente??
    unde-s boiii boilor si ultimile gaini din romania care mai cred ca in caz de conflict cu rusii or sa vina altii sa ne apere chelea??
    altii ne vor bagati in tocătorul mortii cu rusii, dar peticele din care e format nato, trage fiecare la interesul propriu si la sacii cu bani.
    grecia e in conflict deschis cu turcia.
    sua e in conflict cu turcia.
    franta cauta sa fuga inainte de a cadea rachetele rusesti.
    bulgarii, unguriii sunt de acord cu nato, dar sa nu fie deranjati.
    spania se baga, dar asa…daca se poate mai mult cu sfaturi si putina tehnica, dar de departe.
    germania vorbeste una pe fata, dar pe la spate bate palma cu resursele rusesti.
    toti astia de mai sus, gargaragiii nato.
    boiii boilor, din romania, campionatul mondial de fotbal s-a terminat, al 3-lea razboi mondial intra pe teren.
    rugati-va Lui Dumnezeu sa nu ajungem iar fraierii de serviciu ai altora precum in al 2-lea macel mondial.
    romanii trebuie sa ramana neutri pana la capat.
    rusii nu se vor opri la ucraina ci le-o vor plati cu varf si indesat tuturor celor care le-au tocat armata in ucraina.

    • poate or fi o parte din aia 100.000 de cetateni vorbitori si de limba rusa care-au obtinut cetatenie romana pe varianta orban-flutur si care apoi s-au diluat ca cetateni ai ue pe unde are nevoie, la nevoie, federatia rusa.
      autoritatea romana pentru cetatenie din romania, ce pare are?
      cine-a smantanit saculetzii cu bani?!

  4. Franta are 67,5 milioane de locuitori si la protest au iesit 300-400 de persoane, majoriotatea urangutani din fostele colonii care ocupau degeaba niste teritorii si a trebuit ca francezii sa le gestioneze mai bine.

  5. E suficient ca o suta dintre ei sau copii lor sa ajunga sefi in diferite institutii….Drepturile…sunt egale in Franta, pentru toti !
    Apoi, tot ei sa hotarasca ca Franta sa iasa din NATO.
    Ei? Ce ar face NATO ?

    • Tu esti cumva iesita ouletz din curul lui Brucan sau Soros???vezi ca cine te-a ouat era un cocoshel….tocmai bun pentru ciorba de cotcodac.

  6. ,,Surse de la Pentagon spun că sursele lor de informații indică o armată puternică de cel puțin 700.000 de oameni care este gata să intre în Ucraina „în viitorul apropiat”. Surse de informații poloneze confirmă în mod independent că pe 18 decembrie „forțele armate ale Republicii Belarus s-au mutat la granița cu Ucraina”.
    În semnul cât de disperat a devenit regimul satanic ucrainean, ei au adunat toți preoții și călugării ortodocși pe care îi pot găsi pentru a-i folosi drept scuturi umane, potrivit surselor ruse FSB.
    În ciuda acestui fapt și în ciuda eforturilor depuse de bagmanul Rockefeller, Henry Kissinger, de a câștiga timp cu o versiune reîncălzită a acordurilor eșuate de la Minsk și amenințările de a folosi „roboți controlați de inteligență artificială”.
    Germania a rămas fără muniție și poate lupta doar două zile, pregătirea militară a Germaniei s-a prăbușit… durata reală a ceea ce Germania este capabilă să susțină într-un război este de doar două zile. Dacă luni se anunță război, cu alte cuvinte, Germania se încheie până miercuri și este forțată să se predea. Statele Unite, între timp, rămân, de asemenea, fără muniție și arme militare din simplul motiv că și-au trimis majoritatea armelor existente în Ucraina. În timp ce toate acestea se întâmplă, mass-media occidentală intră într-o frenezie din cauza desfășurării publice de către Putin a sistemelor de rachete YARS. Statele Unite nu se pot apăra împotriva rachetelor rusești, deoarece sunt cu decenii înaintea noastră.
    Majoritatea sateliților controlați de NATO au fost acum distruși, orbindu-i complet.
    Surse de informații germane spun că guvernul de ocupație postbelică este înlăturat și că Germania se va alia cu Rusia pentru a elibera Europa de Vest și a conduce o operațiune militară comună în Elveția pentru a elimina prezența KM acolo, împreună cu patrioții elvețieni.
    Serbia și-a mobilizat rezervele de 600.000 de oameni și este gata să se răzbune pentru distrugerea Iugoslaviei de către Rockefeller și Rothschild. Motivul pentru care Bill Clinton Rockefeller a bombardat și distrus Iugoslavia a fost acela de a crea un stat fals numit Kosovo și, astfel, controlează peste 70% din extracția minerală a Iugoslaviei, inclusiv aur, crom, nichel, aluminiu, cupru, metale de fier, plumb-zinc și a cincea din lume. – cele mai mari rezerve dovedite de lignit.
    Președintele Serbiei, A.Vusic, le-a spus oamenilor săi: „Nu ne vom preda. Serbia va câștiga. Nu ne vom părăsi niciodată pe frații noștri. Toți sârbii sunt gata să ne dea viața pentru patria noastră. Pentru prima dată de la destrămarea Iugoslaviei, văd poporul sârb atât de unit. Sunt mândru și recunoscător.”
    Lupta continuă și în Brazilia, unde KM-ul se află la sol, organizând atacuri false pentru a da vina pe suporterii lui Bolsonaro. Forțele armate braziliene, totuși, rămân de partea poporului…’’

    • Ce incepe cu FR si se termina cu ANTA?…..FRAIERIMEA BAGABOANTA…toti parvenitii curvele inchipuite….vezi Urdea Bica …etcetera
      Eu am discutatvcu un ex-judecator de top care a plecat din Franta….si a zis ca totul e un haos acolo el nu mai vrea sa se intoarca.Au distrus globalistii totul

  7. Europa este condusă de slugoii celor de la Davos. O adunătura de idioții ce sunt pe post de hartie igenica pentru niste descreierați. Dar slugi fidele

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger