AcasăȘTIRI EXTERNEProstituatele din Rusia ţin pasul cu sancţiunile economice ale Occidentului: cum vor...

Prostituatele din Rusia ţin pasul cu sancţiunile economice ale Occidentului: cum vor să fie plătite de clienţi

prostituate-rusiaProstituatele din Rusia ţin pasul cu sancţiunile economice ale Occidentului: cum vor să fie plătite de clienţi

Prostituatele din Rusia s-au adaptat crizei economice ce s-a abătut asupra ţării lor şi şi-au updatat încasările la sancţiunile economice ale Occidentului.

„Industria” serviciilor sexuale a fost dată complet peste cap. „După știrile despre blocarea rețelelor sociale străine, a trebuit să fac ‘instagram substitution’ și să-mi ‘transfer’ toate anunțurile pe serverele rusești”, a povestit o prostituată.

Femeile vor plata în Bitcoin

Recent, prețurile pentru serviciile intime au șocat chiar și clienții obișnuiți. O întâlnire cu o practicantă a celei mai vechi meserii din lume costă acum 40 de mii de ruble (circa 320 de euro).

O altă schimbare semnificativă pe piața serviciilor sexuale este asociată cu volatilitatea rublei. Cursul de schimb al monedei rusești se schimbă atât de des încât multe „prestatoare” au decis să treacă la Bitcoin.

„Lumea este acum atât de agitată încât este mai sigur dacă îți ții banii câștigați cu greu într-un portofel cripto!”, spune prostituata intervievată de Pravda.

author avatar
Andrei Ștefan