AcasăȘTIRI EXTERNEProstituatele din Rusia ţin pasul cu sancţiunile economice ale Occidentului: cum vor...

Prostituatele din Rusia ţin pasul cu sancţiunile economice ale Occidentului: cum vor să fie plătite de clienţi

prostituate-rusiaProstituatele din Rusia ţin pasul cu sancţiunile economice ale Occidentului: cum vor să fie plătite de clienţi

Prostituatele din Rusia s-au adaptat crizei economice ce s-a abătut asupra ţării lor şi şi-au updatat încasările la sancţiunile economice ale Occidentului.

„Industria” serviciilor sexuale a fost dată complet peste cap. „După știrile despre blocarea rețelelor sociale străine, a trebuit să fac ‘instagram substitution’ și să-mi ‘transfer’ toate anunțurile pe serverele rusești”, a povestit o prostituată.

Femeile vor plata în Bitcoin

Recent, prețurile pentru serviciile intime au șocat chiar și clienții obișnuiți. O întâlnire cu o practicantă a celei mai vechi meserii din lume costă acum 40 de mii de ruble (circa 320 de euro).

O altă schimbare semnificativă pe piața serviciilor sexuale este asociată cu volatilitatea rublei. Cursul de schimb al monedei rusești se schimbă atât de des încât multe „prestatoare” au decis să treacă la Bitcoin.

„Lumea este acum atât de agitată încât este mai sigur dacă îți ții banii câștigați cu greu într-un portofel cripto!”, spune prostituata intervievată de Pravda.

author avatar
Andrei Ștefan
1.303 afisari

7 COMENTARII

    • ” au decis să treacă la Bitcoin.” Pai un Bitcoin este 40.000 euro iar o pedala este 300 euro. Rezista p i z d o i u l rusoaicei la 133 de f u taiuri cu strgaturi. Oricum este o minciu na ca-i 300 euro/pedala. Real este 20-30 euro toata noaptea.

    • @Gigi- Isi dau si ele importanta. Un numar nu trece de 30 de euro. Or sa se f u t a si pe 1 kg de malai.

    • Fetele astea or sa dea p i z d a si pentru un sfert de paine. Auzi la ele ce vor! Bitcoini, 300 euro /noapte. Pai nici la Amsterdam la vitrine nu-i asa pret. Niste betive manga delireaza cam ce ar dori. Vai de capul lor.

  1. Deci un Bitcoin face 40€ deci cum faci abonament sau la 4 clienti faci o reducere si i pui pe o lista de plata? 🤗

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger