AcasăȘTIRI EXTERNEPropagandistul Kremlinului ridică tonul. Amenințări fără precedent la adresa unor state UE!...

Propagandistul Kremlinului ridică tonul. Amenințări fără precedent la adresa unor state UE! Se invocă arme nucleare! – VIDEO

(foto: captură twitter Julia Davis)

O voce cunoscută ca fiind a unuia dintre propagandiștii lui Vladimir Putin, liderul de la Kremlin, a ieșit la rampă cu un mesaj amenințător, exprimat pe un ton extrem de categoric. Un avertisment la adresa unor state europene, dar și a NATO și a Statelor Unite.

Propagandistul rus Vladimir Soloviov a avertizat NATO că Putin nu va ezita să folosească arme nucleare, hipersonice „fără milă” împotriva Occidentului, dacă va continua să lupte pentru Ucraina, potrivit express.co.uk.

Sunt declarații pe care le-a făcut recent jurnalistul considerat a fi una dintre principalele voci mediatice ale Kremlinului.

„State baltice naziste”

Acesta a criticat dur țările baltice -Lituania, Letonia, Estonia – pentru restricțiile adoptate împotriva rușilor. Și a scos la înaintare amenințarea cu arme nucleare.

„Lituania, Letonia, Estonia spun cu încântare că îi vor pedepsi pe ruși, că nu le vor mai acorda vize, că le vor confisca proprietățile, că vor interzice limba rusă pe teritoriul lor. Stați așa, despre cine vorbim? Sunteți niște state baltice naziste și vreți să ne interziceți nouă, rușilor, să ne vorbim limba, chiar dacă 40% dintre letoni sunt vorbitori de rusă? În regulă, atunci ne vom trimite trupele să apărăm populația vorbitoare de limbă rusă, 40% din Letonia! Vor sări, oare, țările NATO în ajutor?”, a declarat Vladimir Soloviov, citat de money.ro.

Amenințări fățișe

Propagandistul a continuat tirada. „Sunt pregătite Berlinul, Parisul, Londra și Bruxelles-ul să piară în urma atacurilor rachetelor noastre? Și, dacă e nevoie, în urma atacurilor cu arme nucleare?

Va fi pregătită America să intre în luptă pentru statele baltice naziste, care încalcă drepturile vorbitorilor de limbă rusă?”, a mai susținut Soloviov, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Coman