AcasăȘTIRI EXTERNEPropagandistul Kremlinului ridică tonul. Amenințări fără precedent la adresa unor state UE!...

Propagandistul Kremlinului ridică tonul. Amenințări fără precedent la adresa unor state UE! Se invocă arme nucleare! – VIDEO

(foto: captură twitter Julia Davis)

O voce cunoscută ca fiind a unuia dintre propagandiștii lui Vladimir Putin, liderul de la Kremlin, a ieșit la rampă cu un mesaj amenințător, exprimat pe un ton extrem de categoric. Un avertisment la adresa unor state europene, dar și a NATO și a Statelor Unite.

Propagandistul rus Vladimir Soloviov a avertizat NATO că Putin nu va ezita să folosească arme nucleare, hipersonice „fără milă” împotriva Occidentului, dacă va continua să lupte pentru Ucraina, potrivit express.co.uk.

Sunt declarații pe care le-a făcut recent jurnalistul considerat a fi una dintre principalele voci mediatice ale Kremlinului.

„State baltice naziste”

Acesta a criticat dur țările baltice -Lituania, Letonia, Estonia – pentru restricțiile adoptate împotriva rușilor. Și a scos la înaintare amenințarea cu arme nucleare.

„Lituania, Letonia, Estonia spun cu încântare că îi vor pedepsi pe ruși, că nu le vor mai acorda vize, că le vor confisca proprietățile, că vor interzice limba rusă pe teritoriul lor. Stați așa, despre cine vorbim? Sunteți niște state baltice naziste și vreți să ne interziceți nouă, rușilor, să ne vorbim limba, chiar dacă 40% dintre letoni sunt vorbitori de rusă? În regulă, atunci ne vom trimite trupele să apărăm populația vorbitoare de limbă rusă, 40% din Letonia! Vor sări, oare, țările NATO în ajutor?”, a declarat Vladimir Soloviov, citat de money.ro.

Amenințări fățișe

Propagandistul a continuat tirada. „Sunt pregătite Berlinul, Parisul, Londra și Bruxelles-ul să piară în urma atacurilor rachetelor noastre? Și, dacă e nevoie, în urma atacurilor cu arme nucleare?

Va fi pregătită America să intre în luptă pentru statele baltice naziste, care încalcă drepturile vorbitorilor de limbă rusă?”, a mai susținut Soloviov, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
742 afisari

10 COMENTARII

  1. De e trebuie să publicați toate idioțeniile bezmeticilor turmentați de vodcă băută în cantități nemăsurate? Băiatul e un caz clinic, în care nici Bălăceanca nu îl mai poate ajuta! Cămașă de forță și atât.

    • Solutie simpla nu intelegi ca National este o publicatie anti UE, anti SUA, anti NATO ? Aici comenteaza toti nostalgicii comunisti , prin extensie anti-occidentali si pro-Rusia.

  2. He he se apropie 23august…toti se bat cu „nazismul”…. Chiar ca propaganda ieftina
    De fapt batalia e cu Soros si globalistii

  3. Codul Penal al României spune:
    Infracţiuni contra securităţii naţionale – Comunicarea de informaţii false –
    Art. 404. – Jurisprudenţă
    Răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

    Câți ziariști de 💩 ar termina după gratii?

    Informație republicată, după un ziar englez. Din Anglia, țara care urmărește nu distrugerea Rusiei, ci distrugerea UE.
    Andrei Coman, nepoate, te-ai dus tu in Anglia ca să cercetezi informația? Nici în sat la tine nu te-ai dus.
    Când mizeria asta de UE o sa se desființeze, și Anglia o sa navigheze spre Canada și SUA cu brexit cu tot, să-i vedem noi pe gunoaiele astea, slugile lu soros și ale americanilor, unde draq pe sa se ascundă.

  4. Atata timp cat nimeni nu da inapoi si conflictul escaladeaza riiscul pentru o confruntare nucleara este tot mai real.

  5. ..macar ăștia nu au „amirali” bărbați rujați și pe tocuri și nici nu-și castrează copiii (vezi scandalul Tavistock) sa devină niste mutanți „transgender”..

  6. Trebuie umblat la butoane ca poponarii drogati ipotenti si pedofili sint obraznici ,Victorie pentru Rusia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger