AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Propaganda Occidentului, desfiinţată de dovezi! Generalul rus „ucis” a...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Propaganda Occidentului, desfiinţată de dovezi! Generalul rus „ucis” a apărut viu şi nevătămat alături de Kadîrov!

Andrei Mordvichev

Ucraina susținea frenetic, în urmă cu 3 săptămâni, că a eliminat încă un general-locotenent rus. Este vorba despre comandantul Armatei a 8-a a Districtului Militar de Sud al Federației Ruse, Andrei Mordvichev, care ar fi fost ucis în urma unui atac al forțelor armate ale Ucrainei asupra aerodromului de la Cernobaevka.

Armata a 8-a este responsabilă pentru regiunile separatiste din estul Ucrainei Donețk și Luhansk.

Mordvichev, alături de Kadîrov, seara trecută

Dar, surpriză! Andrei Mordvichev a apărut viu şi nevătămat alături de liderul cecen Ramzan Kadîrov. Înregistrarea video datează de joi, 7 aprilie 2022. Astfel, se dovedeşte că este folosită şi propaganda Occidentului în acest război, nu doar a Rusiei.

Primul general rus care a fost ucis în luptele din Ucraina, conform propagandei Kievului, a fost Magomed Tuşaev, care şi-ar fi pierdut viaţa la 26 februarie. Au urmat și alte astfel de anunțuri, în ordine: 15 martie, generalul Oleg Mitiaev, comandantul unei divizii ruse motorizate, general-maiorul Vitali Gherasimov, şef de stat major şi prim-adjunct al comandantului Armatei 41-a din cadrul Districtului militar Centru al Rusiei, generalul Andrei Kolesnikov, comandantul Armatei a 29-a din cadrul Districtului militar Est (Extremul Orient) al Federaţiei Ruse.

author avatar
Andrei Ștefan
2.645 afisari

11 COMENTARII

  1. Occidentul un putregai condus de poponari ,pedofili si drogati a cesti diavoli care nu le mai ajung banii si care au cele mai false stiri pentru ca in Occident lumea este foarte naiva si credula niste prostanaci majoritatea

  2. Lasa ca nici cu Rusii nu mi-e rusine, de parca in Rusia n-ar exista poponari asa ca Marco Silva

  3. Nu e singura mistificare. Stati linistiti o sa mai apara si altele. Nici nu ne putem inchipui ce dovezi vor apare contra minciunilor de pe front…

  4. DEGENERATII DE LA MIAZANOAPTE, prosti ca noaptea si alienati la maximum, vor disparea din istorie.
    O forta mult mai mare decit ei ii va pulveriza !!!
    Doamne ajuta !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger