AcasăȘTIRI EXTERNEProfețiile lui Bill Gates. Ce ne așteaptă în 2022?

Profețiile lui Bill Gates. Ce ne așteaptă în 2022?

Bill GatesProfețiile lui Bill Gates. Ce ne așteaptă în 2022?

Bill Gates vine cu noi profeții despre pandemie și despre ce ne așteaptă anul viitor. Recent, miliardarul a emis 5 predicții despre viitorul apropiat, respectiv perioada 2022-2025. 

În cea mai recentă postare de pe blogul său co-fondatorul Microsoft a scris că speră că în 2022 vom vedea sfârșitul pandemiei. El avertizează însă că ar putea fi o prostie să facă o predicție, precizând că, probabil, „faza acută” a pandemiei va fi anul viitor.

Iată despre ce predicții este vorba!

1. Pandemia de Covid-19 se va termina în 2022

„Din cauza provocării variantei Delta şi piedicile întâmpinate de vaccinare, nu suntem atât de aproape de finalul pandemiei pe cât ne-am fi dorit.

Nu am prevăzut că va apărea o variantă atât de transmisibilă şi am subestimat cât de greu vor fi de convins oamenii să se vaccineze şi să continue să folosească măşti. Am totuși speranța, că finalul este în sfârșit la orizont. Ar putea fi nechibzuit să fac încă o predicție, dar cred că faza acută a pandemiei se va apropia de final cândva în 2022”, scrie Bill Gates.

2. Întâlnirile se vor desfășura în spaţiul virtual sau metaverse

„Prevăd că cele mai multe întâlniri virtuale vor trece de la grilele de imagini cu camere 2D – pe care eu le numesc modelul Hollywood Squares la metaverse, un spațiu 3D cu avatare digitale”, precizează miliardarul.

3. 2022 va fi anul noii normalități

Bill Gates va scrie o carte cu planul său pentru ca SARS-CoV-2 să fie ultima pandemie.

4. Oamenii vor avea acasă facilitați performante de diagnosticare în privința sănătății.

„Acum, când e timpul pentru controlul medical anual, probabil mergeți la cabinetul doctorului. Dar cum ar fi să ai în casă un dispozitiv care să-ți măsoare tensiunea de la distanță? Dacă doctorul va putea accesa datele pe care le colectează smart-watch-ul tău să vadă cum dormi, ce rată cardiacă ai?”, este de părere miliardarul.

5. Cel mai probabil va fi aprobat un test de sânge pentru Alzheimer

„Au fost făcute progrese colosale în ultima perioadă şi sunt şanse decente ca primul test de sânge accesibil pentru Alzheimer să fie aprobat anul viitor. Va accelera progresul în cursa pentru găsirea unui tratament”, a adăugat el.

author avatar
Andreea Vlad
855 afisari

5 COMENTARII

  1. Du te in pustiu cu toate previziunile tale ca le stii tu pe toate cand tu esti un escroc si de dus la noul nuremberg!!!

  2. Draga Andreea, chiar nu ai nimic mai bun de facut decat sa prezinti debitarile acestui personaj sinistru?
    Citeste si tu o carte (vezi sa nu te suprasoliciti…) , plimba-te , asculta muzica (chiar si manele …daca asta este nivelul tau).
    Cat despre acesti „profeti”, am fost avertizati de aproape 2000 de ani, ca vor fii peste tot si nu vom scapa de ei decat foarte greu.
    Nu prea am crezut asta cu „falsii profeti”, dar constat ca se adevereste cam tot ce s-a scris in cartea asta (usr-istii o considera carte de povesti din evul mediu)

  3. PROFETIA MEA PENTRU BILL GATES PENTRU 2022….PIERDE CEL PUTIN UN COPIL..MELINDA FOSTA GATES O SA IL SFASIE PENTRU ASTA…O SA FIE DISTRUS DE MARTURII, PROCESE, VA FI INCULPAT PENTRU CRIME IMPOTRIVA UMANITATII SI VA FACE CEL PUTIN O OPERATIE PE INIMA…SICTIR CU PROFETIILE LUI BILL GATES….SA VEDEM CUM VA FACE SA NU II MOARA COPILUL…ASTA DA LOVITURA IN INIMA LUI DE CRIMINAL! AMIN!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger