AcasăȘTIRI EXTERNEPrințul Harry s-a bătut cu fratele său, William: "M-a apucat de guler...

Prințul Harry s-a bătut cu fratele său, William: „M-a apucat de guler și m-a trântit la podea”

printul harryPrințul Harry intră în război cu titanii tehnologici. Mesaj dur pentru miliardarii din Silicon Vallley

Prințul Harry povestește ceea ce el spune că a fost un atac fizic din partea fratelui său, William, acum prinț de Wales, în timp ce relația lor s-a destrămat din cauza căsătoriei prințului mai tânăr cu actrița Meghan Markle.

Toate aceste lucruri le-a povestit în cartea autobiografică „Spare”.

S-au bătut de la Meghan

Descriind o confruntare la locuința sa din Londra în 2019, Harry spune că William a numit-o pe Meghan „dificilă”, „nepoliticoasă” și „abrazivă”.

Harry spune că fratele său William a fost atât de frustrat la momentul presupusei altercații, încât a putut să vadă „aburul roșu din el”.

„El și-a dorit să răspund și să-l lovesc și eu, dar am ales să nu o fac”, a spus Harry despre fratele său, despre care a susținut în cartea pe care a publicat-o recent, că l-a agresat fizic.

Vrea să se împace cu familia

Harry spune că își dorește să se reconcilieze cu familia lui, dar că acest lucru nu se poate îmtâmpla fără să existe „o tragere la răspundere”. Într-un alt clip, Harry spune că a avut „prejudecăți” înainte să înceapă relația cu Meghan Markle.

Harry a spus: „Mi-ar plăcea să-mi recuperez tatăl, mi-ar plăcea să-mi recuperez fratele”.

Având în vedere detaliile relatate în cartea sa, acest lucru ar putea să nu pară imediat probabil. Încă din prima pagină a cărții sale, Harry vorbește despre conversațiile private dintre membrii familiei regale de rang înalt.

Harry mai povestește o întâlnire cu Charles și William după înmormântarea la Castelul Windsor a prințului Phillip, soțul reginei, în aprilie 2021.

Charles, spune el, stătea între fiii săi războinici, „uitându-se la fețele noastre înroșite”. „Vă rog, băieți”, îl citează Harry pe tatăl său spunând: „Nu faceți din ultimii mei ani o suferință”.

author avatar
Andrei Ștefan