AcasăȘTIRI EXTERNEPrințul Harry a ajuns în Marea Britanie, pentru a fi prezent la...

Prințul Harry a ajuns în Marea Britanie, pentru a fi prezent la înmormântarea bunicului său

printul harryPrințul Harry, dezvăluiri șocante: Marijuana „m-a schimbat și m-a ajutat” / Ce spune despre consumul de cocaină

Tânărul fiu al Prințului Charles a revenit în Anglia, pentru a fi prezent la funeraliile Prințului Philip, scrie presa britanică.

Potrivit Daily Mail, Prințul Harry ar fi fost zărit duminică pe aeroportul londonez Heathrow, unde ar fi ajuns cu un avion venit din Los Angeles. Singur, fără Ducesa Meghan, despre care s-a aflat din presă că nu va participa la funeraliile Prințului Philip, o decizie luată ca urmare a faptului că este însărcinată cu al doilea copil, o fetiță, și pe fondul consultării cu medicul acesteia.

Cei doi fii ai Prințului Charles se vor afla față în față, de această dată cu o ocazie foarte tristă pentru Familia Regală britanică. De altfel, nu puțini sunt cei care au remarcat faptul că este prima vizită pe care Harry o face în Anglia, după mutarea în Canada, în martie anul trecut, dar mai ales după îndelung analizatul interviu acordat, împreună cu soția sa, celebrei vedete TV Oprah Winfrey.

Prințul Harry urmează să îi fie alături, așadar, bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, în momentele deosebit de grele din ziua marii despărțiri de bărbatul care i-a fost alături o viață Suveranei britanice și cu care a fost căsătorită 73 de ani. Înmormântarea Prințului Philip va avea loc pe 17 aprilie, în cadrul unei ceremonii la care vor asista un număr restrâns de persoane.

Soțul Reginei Elisabeta a II-a a murit vineri dimineață, la Castelul Windsor. Ducele de Edinburgh avea 99 de ani.