AcasăȘTIRI EXTERNEPrimul atac al Ucrainei pe teritoriul Rusiei. Elicopterele Kievului au trecut granița!...

Primul atac al Ucrainei pe teritoriul Rusiei. Elicopterele Kievului au trecut granița! (FOTO / VIDEO)

kievATAC groaznic al Rusiei asupra Kievului: ucrainenii au fost prinşi sub dărămături!

Două elicoptere militare ale Ucrainei au lovit vineri un depozit de combustibil din orașul rus Belgorod, a declarat un oficial rus.

Este prima acuzație de atac aerian ucrainean pe teritoriul Rusiei de când Moscova a invadat țara vecină, la 24 ianuarie.

Elicopterele Kievului au trecut granița

Imaginile video ale presupusului atac postate online au arătat ceea ce păreau a fi mai multe rachete lansate de la joasă altitudine, urmate de o explozie, scrie Swissinfo.

Elicopterele au lovit instalația după ce au trecut granița la altitudine joasă, a declarat guvernatorul regional Viacheslav Gladkov, pe aplicația de mesagerie Telegram.

Incendiul rezultat a rănit doi muncitori, a adăugat Gladkov, în timp ce unele zone erau evacuate în orașul de lângă granița cu Ucraina.

Cu toate acestea, compania petrolieră rusă Rosneft, care deține depozitul de combustibil, a declarat într-un comunicat că nimeni nu a fost rănit în incendiu, deși nu a oferit informații despre cauza acestuia.

 

Un depozit de muniție de lângă Belgorod a luat foc miercuri, provocând o serie de explozii. La acea data, Gladkov a spus că autoritățile așteaptă ca ministerul rus al Apărării să stabilească cauzele.

author avatar
Tudor Borcea
1.195 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger