AcasăȘTIRI EXTERNEPrimele imagini cu autocarul morții din Bulgaria. Totul e scrum, 46 de...

Primele imagini cu autocarul morții din Bulgaria. Totul e scrum, 46 de oameni au fost arși complet – FOTO

accidentulPrimele imagini cu autocarul morții din Bulgaria. Totul e scrum, 46 de oameni au fost arși complet - FOTO

O tragedie fără margini s-a produs în noaptea de luni spre marți, pe o autostradă din Bulgaria. Nu mai puțin de 46 de oameni au murit arși de vii, după ce vehiculul în care se aflau a luat foc în mers. Între cei care au murit se numără 12 copii, dar și șoferul.

Doar 7 persoane au reușit să se salveze. Supraviețuitorii au fost internați la spitalul Pirogov din Sofia. Ei au arsuri pe față și la căile respiratorii superioare însă rănile nu le pun viața în pericol, precizează autoritățile bulgare.

Autocarul transporta turiști macedonieni de la Istanbul la Skopje, după ce fuseseră într-o excursie. Din primele informații, vehiculul înmatriculat în Macedonia de Nord a lovit o balustradă de protecție, în apropierea localității Bosnek, și a luat foc. La bord erau 53 de pasageri.

Trupurile victimelor sunt carbonizate

Ajuns la fața locului, ministrul bulgar de interne, Boyko Rașkov, a declarat că trupurile victimelor erau „complet arse”, relatează BTV. „Imaginile sunt terifiante”, a spus el.

Porțiunea de autostradă unde s-a produs tragedia este închisă circulației. Presa bulgară a transmis imagini cu epava calcinată.

Un alt accident rutier foarte grav a avut loc în acea zonă în urmă cu 25 de ani. Și atunci a fost implicat un autobuz însă autostrada nu era construită încă. Atunci au murit 16 oameni.

author avatar
Andreea Vlad
373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger