AcasăȘTIRI EXTERNEPrima RUPTURĂ majoră între Joe Biden şi Zelenski. Preşedintele SUA a ieşit...

Prima RUPTURĂ majoră între Joe Biden şi Zelenski. Preşedintele SUA a ieşit cu acuzaţii serioase!

biden-zelenskiPrima RUPTURĂ majoră între Joe Biden şi Zelenski. Preşedintele SUA a ieşit cu acuzaţii serioase!

Joe Biden pare că şi-a piedut răbdarea cu Volodimir Zelenski. Liderul de la Casa Albă îl acuză pe preşedintele Ucrainei că i-a ignorat avertismentele privind intenţiile serioase ale Rusiei, manifestate înainte de invazie.

„Mulţi oameni au crezut că exagerez” când am vorbit despre un atac rus asupra Ucrainei înainte de a începe, a declarat preşedintele american în cursul unei recepţii la Los Angeles, destinată strângerii de fonduri pentru Partidul Democrat.

Biden i-a zis că Putin va trece graniţa

Înainte de 24 februarie, americanii au lansat mai multe semnale de alarmă privind planurile lui Vladimir Putin de a declanşa un război în Ucraina.

Dar ştiam că avem informaţii în acest sens. (Preşedintele rus Vladimir Putin) urma să treacă graniţa. Nu era nicio îndoială, iar Zelenski nu a vrut să audă asta”, a adăugat el în faţa jurnaliştilor.

Aceste avertismente au suscitat neîncredere şi chiar critici mai mult sau mai puţin voalate din partea unor aliaţi europeni care considerau la acea vreme că Statele Unite sunt prea alarmiste.

Zelenski rămâne optimist

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat că se pregăteşte o restaurare pe scară largă a ţării, după război, dar luptele grele care se duc în Donbas vor decide „când va veni acest «după»” şi care vor fi graniţele unde vor fi „stricate” planurile ocupanţilor.

Rusia vrea să distrugă fiecare oraş din Donbas, «fiecare» nu este o exagerare. Ca Volnovakha, ca Mariupol. Toate aceste ruine, odată oraşe fericite, urme negre de foc, cratere de la explozii – asta e tot ce poate da Rusia vecinilor săi, Europei şi lumii. Acesta este probabil cel mai rapid exemplu de degradare completă a unui stat – calea pe care statul rus a urmat-o timp de 107 zile„, a afirmat Zelenski.

author avatar
Andrei Ștefan
2.055 afisari

10 COMENTARII

  1. Aiureli, americanii aveau nevoie de un luptător de K1 împotriva Rusiei. L-au găsit în persoana mafiotului Zelenski, care a marșat la provocare de dragul mangoților pompați de americani și înzestrarea tehnică, crezând că rușii se vor speria și nu vor trece la agresiune. Zelenski a ignorat avertismentul americanilor? Dar șmecherul acela care se crede șeful serviciului secret ucrainean, care le știe pe toate, nu l-a avertizat? Sau la aburit?

    • ZIARE.COM SITE-UL SECURISTILOR PUPIN CURISTI FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI IDIOTI SI IMBECILI

      ZIARE.COM SITEUL JEGULUI JURNALISTIC DE KLOSETARI ANALFABETI
      ZIARE.CUM UN COTIDIAN AL RUSINII SI DEZONOAREI PRESEI ROMANESTI CE LINGE VARTOS IN COOR CLASA POLITICA DE LA GUVERNARE IN FRUNTE CU DULAPUL DE LA COTROCENI
      DEZINFORMARE SCARBOASA SI MINCIUNI FARA LIMITA PE SITE-UL ANALFABETILOR ZIARE.COM

  2. L AM FACUT IDIOT PE BIDEU ,NU ATI ACCEPTAT , L AM FACUT MOS ,NICI ASA ,DAR VOI NEGATI EVIDENTELE ,SUNTETI SANATOSI LA CAP ?

  3. UCRAINENII CUNOSTEAU INTENTIILE RUSIEI INCA DIN NOV. ANUL TRECUT , AU SPUS O CHIAR EI DECI , DESPRE CE VORBOM ??????????????

  4. Americanii sunt constienti ca Rusia a castigat deja razboiul cu NATO din Ucraina, asa ca acum dau inapoi. Dupa ce au omorat 200.000 de militari ucraineni si si-au anexat 20% din teritoriul ucrainean, Rusia va face pasul urmator spre Nordul Europei, unde este cea mai vulnerabila, apoi va cobori in Polonia, Slovacia, Romania, Bulgaria si Georgia. Cine sustine altceva habar nu are pe ce lume traieste!

  5. RUSIA NU ARE POTENTIALUL ECONOMIC SI MILITAR PTR A INVADA JUMATATE DIN EUROPA, DAR IN ACEASTA – DISPUTA- SI A IMPUS PUNCTULR DE VEDERE FATA DE ……MAREATA AMERICA SI COMP.

  6. Supararea lui Bideu ( Cabala ) este ca au pierdut cele 31 de laboratoare de arme biologice, cei 35 de mii de copii care urmau sa fie folositi pentru viol, si ritualuri satanice, pentru pierderea resurselor de petrol si gaze, si pentru pierderea bancii electronice BITCOIN pe care rusii au pus mana lasand Cabala fara banii fara acoperire, pe care se baza Mafia Khazara.
    Asa se intampla cand escrocii pierd bani : isi iau gatul unul altuia.
    O sa vedeti cum Clona Poponel Zelensky o va mierli asa cum a mierlit-o adevaratul Poponel Zelensky, care i-a suparat pe reptilienii Rockefeller si Rothschild fiindca nu a oprit ,,invazia” armatei ruse.
    Ucraina, tara Satanei va fi dezmembrata bucata cu bucata.
    Mafia Khazara este prin boschetzi deja.

  7. Ma mira ca propagati o naratiune falsa . Va credeam mai seriosi . Zelenski e doar o marioneta a americanilor , nimic mai mult , „un biet actor”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger