AcasăȘTIRI EXTERNEPrima reacţie a Rusiei după ce Boris Johnson a anunţat că demisionează

Prima reacţie a Rusiei după ce Boris Johnson a anunţat că demisionează

Boris JohnsonPrima reacţie a Rusiei după ce Boris Johnson a anunţat că demisionează

Dmitri Peskov a comentat, joi, situația politică de la Londra și demisia premierului Boris Johnson. Întrebat despre demisia forțată a lui Johnson de la conducerea guvernului britanic, Peskov a spus: „El nu ne place pe noi și nici nouă nu ne place de el”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a făcut afirmația în cadrul unei conferințe de presă telefonică. El a spus că anunțul plecării din funcție a lui Boris Johnson nu este important sau de interes pentru Kremlin.

Boris Johnson, unul dintre cei mai mari contestatari ai Rusiei

Boris Johnson a fost unul dintre cei mai intransigenți lideri occidentali față de Rusia agresoare și unul dintre cei mai dispuși să ajute Ucraina în fața invadatorilor.

Marea Britanie este, de asemenea, una dintre țările care au donat cei mai mulți bani și armament Ucrainei după începutul invaziei, în 24 februarie.

Vor numi un nou prim-ministru

Premierul britanic Boris Johnson va demisiona joi, 7 iulie, din funcția de lider al Partidului Conservator, dar va continua ca prim-ministru până în toamnă.

O cursă pentru alegerea conducerii Partidului Conservator va avea loc în această vară și un nou prim-ministru va fi numit la timp pentru conferința partidului conservator din octombrie.

author avatar
Andrei Ștefan
1.008 afisari

8 COMENTARII

  1. Ce putea sa spuna capetele patrate de tot, de la Moscova ?
    Ca-l pupa-n cur pe Boris Johnson ? Ai nostrii ar fi tare invidiosi pe ei atunci

  2. boris,ce nume frumos rusesc! pe de altele; se pare ca partidele din gb vor sa-l dea imediat jos de la putere si sa nu fie „care taker pm”. se bucura putin si ii tremura fesele lui ZZelenski. la mai multe! mai ales in polonia si tarile scandinave. la sua mai asteptam dar vor reveni si ei la realitate in curand.

  3. ZELENSKI BAGAT LA FEZANDAT …CREDEA CA DACA II VINDE PIELEA LUI PUTIN, AJUNGE VEDETA. DROGATUL LUMII E PE FARAS…INCEPE SI RAZBOIUL CIVIL IN S.U.A. AMAN, AMAN DE COLIVA

  4. Acest ciufulit clown englez trebuia schimbat de mult ,un mare sustin actor al ucrainei naziste si drogatului Jeglensky

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger