AcasăȘTIRI EXTERNEPrima reacţie a lui Vladimir Putin după ce preţurile din întreaga lume,...

Prima reacţie a lui Vladimir Putin după ce preţurile din întreaga lume, la diferite bunuri şi servicii, au explodat. Cum explică scumpirile

scumpiriPrima reacţie a lui Vladimir Putin după ce preţurile din întreaga lume, la diferite bunuri şi servicii, au explodat. Cum explică scumpirile

Vladimir Putin a dat vina pe Occident pentru scumpirile din întreaga lume. Desigur, această explozie a preţurilor de peste tot sunt un efect al sancţiunilor impuse Rusiei din cauza războiului declanşat în Ucraina.

Prețurile cresc acolo, dar nu din vina noastră. Ei încearcă să dea vina pe rezultatele propriilor greșeli”, a declarat Putin în cadrul ședinței convocate de el cu principalii miniștri și șefi de instituții pe tema crizei economice.

Putin asigură că livările de gaz continuă

Liderul de la Kremlin este încrezător că autoritățile vor rezolva toate problemele, deși nivelul cererii pentru unele bunuri este acum în creștere.

Este clar că în astfel de momente, desigur, cererea oamenilor pentru anumite grupe de mărfuri crește. Dar nu avem nicio îndoială că vom rezolva toate aceste probleme într-un mod calm.

Rusia își îndeplinește în totalitate toate obligațiile în domeniul aprovizionării cu energie”, a declarat Putin.

Treptat, oamenii se vor orienta, vor înțelege că pur și simplu nu există evenimente pe care să nu le putem rezolva, pur și simplu nu există. Da, sunt probleme care necesită o atenție specială”, a mai zis şeful de stat.

Ce pierderi a suferit Rusia în Ucraina

Guvernul de la Kiev susţine că militarii ucraineni și forțele civile ar fi reușit să distrugă, din 24 februarie:

  • peste 12.000 de soldaţi
  • 49 de aeronave
  • 81 de elicoptere
  • 335 tancuri
  • 123 de sisteme de artilerie
  • 1.105 de vehicule blindate
  • 56 de lansatoare multiple de rachete
  • 2 bărci
  • 526 de vehicule
  • 7 drone
  • 29 de mijloace de apărare aeriană
author avatar
Andrei Ștefan
665 afisari

6 COMENTARII

  1. Putin are dreptate. Prețurile se stabilesc pe Wall Street și la alte burse, nu de ruși. Rușii au scumpit gazul cu 15% iar UE, cu biciul amerigan pe cocoașă și prin intermediul bursei, cu peste 300%. Nici o problemă. Noi avem parteneriat strategic și în ciuda acestui lucru peste 4 milioane de români trăiesc sub pragul sărăciei și tot din acest motiv guvernanții noștrii primesc imunitate după ce fură. Dacă nu fură, nu primesc imunitate pentru că n-au nevoie de ea. 2,5% din PIB la apărare pentru cumpărare de fier vechi din străinătate pentru că al nostru nu e bun. Însă nu sunt bani pentru tratamentul bolnavilor cronici unde ar fi nevoie de mult sub 1% din PIB. Patrioți domnule nu ca rușii…

    • „Noi avem parteneriat strategic și în ciuda acestui lucru…”
      Mda,parteneriat strategic in schimb avem nevoie de viza pentru Amerlocia.Ungurii nu au parteneriat strategic,iar in schimb pot calatori fara viza…
      Noi su ge-m in continuare licuriciul.

  2. Șabloanele mentale incorsetează mintea bezmeticilor.
    Rusia e un agresor iar Putin e un criminal. Astea sunt faptele. Restul sunt explicații cusute cu ață albă.
    Hitler nu a putut fi oprit în 1938. Să sperăm că istoria nu se repetă și Putin va fi oprit.

    • Putin este ultima redută în calea globalismului satanist lgtb. Dumnezeu să îl ajute și să-l protejeze pe el și poporul rus creștin.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger