AcasăȘTIRI EXTERNEPrima mare naţiune din Europa care va demara vaccinarea copiilor de la...

Prima mare naţiune din Europa care va demara vaccinarea copiilor de la 6 ani în sus. Din august, începe!

vaccinulPrima mare naţiune din Europa care va începe vaccinarea copiilor de la 6 ani în sus. Din august, începe!

În acest moment, copiii formează o categorie exclusă de la vaccinarea anti-Covid. În România, de exemplu, pot fi imunizaţi tinerii cu vârste începând de la 16 ani, dar cu acordul părinţilor.

Marea Britanie este prima mare naţiune din Europa care va demara vaccinarea copiilor, de la 6 ani în sus.

Din luna august 2021, persoanele sub 18 ani vor putea începe vaccinarea, cu câteva luni mai devreme decât era așteptat. Astfel, este posibil ca aproape 11 milioane de școlari să fie vaccinați până în toamnă, când începe un nou an școlar.

Testarea are loc cu vaccinul AstraZeneca

Copiii vor fi vaccinaţi cu AstraZeneca. Premierul britanic Boris Johnson a precizat marți că, până în luna iulie a acestui an, toți adulții vor primi prima doză de vaccin.

În altă ordine de idei, peste 28 de milioane de britanici, mai mult de jumătate din populația adultă a țării, au primit până acum cel puțin o doză de vaccin împotroiva coronaviruslui, pe când cifrele înregistrate în rândul țărilor UE sunt mai mici de o treime din cele înregistrate în Marea Britanie.

Cum justifică Boris Johnson succesul campaniei de vaccinare

Premierul britanic a spus într-o ședință privată cu mai mulți parlamentari conservatori că succesul campaniei de vaccinare în Marea Britanie se datorează „capitalismului” și „lăcomiei”.

Succesul campaniei de vaccinare se datorează capitalismului, se datorează lăcomiei, prieteni„, ar fi spus premierul în cadrul unei ședințe cu parlamentarii conservatori, potrivit BBC, care a preluat The Sun.

El a revenit imediat asupra declarației: „Îmi pare rău că am spus asta„, rugându-i pe ceilalți participanți la întâlnire să uite „că am spus așa ceva„.

author avatar
Andrei Ștefan
322 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bețivul asta o sa termine Marea Britanie. L- au speriat când s-a infectat și ca să scape a făcut un compromis ordinar cu stăpânii din umbra.
    La fel și evreii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger