AcasăȘTIRI EXTERNERăzboi în Ucraina: MĂCEL, BBC vorbește despre „grămezi de cadavre” în rândul...

Război în Ucraina: MĂCEL, BBC vorbește despre „grămezi de cadavre” în rândul militarilor lui Zelenski!

Relatările BBC de la faţa locului spun adevărul crud: trimisul la Donețk, Quentin Sommerville, a vorbit despre „grămezi de cadavre” ce ajung zilnic într-o morgă ucraineană de pe frontul de est.

Armata lui Zelenski nu oferă un bilanț oficial al morților de război – forțele armate ucrainene au reiterat faptul că numărul victimelor de război este secret de stat, astfel că cifrele rămân clasificate.

70.000 de morți și peste 120.000 de răniți

Pierderile din rândurile ucrainenilor ar fi fost dezvăluite de americani: 70.000 de morți și până la 120.000 de răniți. Este o cifră uluitoare, de la o forță armată estimată la doar jumătate de milion de oameni. ONU a înregistrat până în prezent 9.177 de morți în rândul civililor.

Ministerul rus al Apărării a susţinut că a distrus în Marea Neagră patru nave militare ucrainene care aveau la bord membri ai forţelor speciale.

Iar pe 22 august, Rusia a susţinut că a distrus în apropiere de Insula Şerpilor o vedetă de fabricaţie americană care transporta soldaţi ucraineni, după ce a revendicat în aceeaşi zi distrugerea unei nave de recunoaştere în Marea Neagră.

Au bombardat Zaporojie de 91 ori

În timpul nopții, trupele rusești au bombardat de 91 de ori regiunea Zaporojie. 30 de așezări au fost vizate, 49 de clădiri și infrastructuri au fost distruse.

Altfel, trupele ucrainene susţin că fac progrese pe frontul de sud și continuă să desfășoare operațiuni în sectorul Melitopol, potrivit purtătorului de cuvânt al Statului Major General al Forțelor Armate ucrainene, Andriy Kovalev.

821 afisari

2 COMENTARII

  1. In Ukraina, Tara vecina si „porietena” are loc un Genocid_Impotriva_Nevaccinatilor pentru ca vaccinatii au plecat in occident in primele zile de conflict cu valizele lor pline cu bani asa cum a declarat atunci si presa de Limba Romana din ROMANIA. Si pentru ca Occidentul nu ii trimire inapoi pe Ukrainienii vaccinati sa ia parte la conflict asa cum ar fi firesc. Si pentru ca Ukraina este una dintre Tarile cu cu cel mai mic procent de vaccinare COVID-19 , mai mic chiar decit in multe Tari din Africa Sub-Sahariana! GUVERNUL MONDIAL SECRET care este Bestia din Apocalipsa condus de ANTICRIST, vrea sa omoare Ne-vaccinatii pentru ca acestia sint partea cea mai turbulenta a Omenirii care se opune la orice, dar mai ales la dracismele implementate azi de Globalisti. Trebuie mentionat totusi ca Cartelul (intentionat) Politico-Militar a instituit la KIEV un Regim Marioneta care a impins si impinge Tara spre dezastru.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri