AcasăȘTIRI EXTERNEPreședintele Portugaliei a leșinat în timpul unei vizite oficiale - VIDEO

Președintele Portugaliei a leșinat în timpul unei vizite oficiale – VIDEO

Emoții pentru președintele portughez și pentru staff-ul său, după ce liderului de la Lisabona, în vârstă de 74 de ani, i s-a făcut rău în timpul unui eveniment la care participa.

Marcelo Rebelo de Sousa a fost dus, miercuri, la spital, după ce a leșinat în timpul unei vizite la Facultatea de Știință și Tehnologie, din Costa de Caparica, potrivit rivaltimes.com.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare, surprinse de martorii la incidentul de miercuri, se poate vedea cum președintele portughez este cărat pe brațe de mai multe persoane, care se grăbesc să-l ducă în incinta universității.

„A leșinat, dar și-a revenit repede”

Liderul portughez a fost dus la spital, „ca măsură de precauție”, pentru a fi supus mai multor investigații.

Persoanele care l-au examinat în primă fază pe politicianul care a avut nevoie de ajutor medical au atribuit leșinul faptului că acesta mâncase puțin și era și foarte obosit.

Ulterior, șeful de cabinet, Fernando Frutuoso de Melo, le-a spus jurnaliştilor că președintele „este bine dispus”. „A leșinat, dar și-a revenit repede. Nu a vrut să anulăm agenda de după-amiază”, a spus el. „M-a sunat pe telefonul mobil în ambulanță”, a adăugat acesta.

author avatar
Andrei Coman
345 afisari

3 COMENTARII

  1. Vaxxinul, cat mai este vaxxinul magic otrava de la firma jidanului Bourla ? ha ha ha 🙂 Muriti, bai portughezilor cu mintea cat o nuca, ca oricum sunteti prea multi, cam asa ceva va tot transmite seful vostru de la Clubul Nazist Davosain, marele nazist-sef Klaus Schwabb !! Scapa numai care poate !!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri