AcasăȘTIRI EXTERNEPreședintele Poloniei, păcălit de ruși. Farsa a ajuns virală pe YouTube

Președintele Poloniei, păcălit de ruși. Farsa a ajuns virală pe YouTube

Andrzej Duda

Andrzej Duda, președintele Poloniei proaspăt reales după scrutinul de duminică, a fost victima unei farse la telefon. Rușii au râs de el timp de 10 minute apoi au publicat totul pe Internet. Farsa s-a viralizat repede!

Un farsor din Rusia l-a sunat pe Duda și s-a dat drept secretarul general al ONU, Antonio Guterres. El și șeful de la Varșovia au vorbit despre coronavirus și despre scrutinul prezindețial din Polonia. Discuția a durat peste 10 minute. Miercuri, reprezentanții lui Duda au confirmat că această conversație a avut, într-adevăr loc și că înregistrarea este autentică, potrivit politico.eu.

În clip, Andrzej Duda vorbește și de relația țării pe care o conduce cu Rusia și Ucraina. Duda spune că „ține pandemia sub control” și că ea nu a reprezentat un risc pentru campania sa. El a confirmat și că nu a fost felicitate de președintele american Donald Trump.

Falsul Guterres i-a spus, de asemenea, lui Duda că a discutat și cu fostul premier Donald Tusk, unul dintre principalii rivali ai președintelui polonez, care l-a și criticat pe Duda pentru afirmațiile anti-LGBTQ.

Duda i-a mărturisit lui Guterres că „că nu discriminează împotriva LGBTQ” și că are „un respect imens pentru orice ființă umană”. „Tusk nu prea mă place”, a adăugat președintele Poloniei. Miercuri dimineață, Tusk a replicat pe Twitter: „Ba vă plac, domnule președinte. Mai ales pentru deschiderea dumneavoastră”.

Farsorii au păcălit mai mulți lideri politici

Farsorii Alexei Stolyarov și Vladimir Kuznetsov, cunoscuți drept Lexus și Vovan nu sunt la prima astfel de farsă pentru șefi de stat, de guvern sau înalți oficiali. Anterior, ei i-au păcălit pe fostul președinte ucrainean Petro Poroshenko, pe liderul turc Recep Erdogan sau pe premierul britanic Boris Johnson, pe vremea când acesta era ministru de Externe în Guvernul May.

În septembrie 2019, Jean-Claude Juncker și Federica Mogherini – pe atunci președintele Comisiei Europene și, respectiv, șeful politicii externe – ar fi căzut victime celor doi farsori.

author avatar
Andreea Vlad
499 afisari

2 COMENTARII

  1. Bă farsor farsor,da de unde au ei nr. de telefon al unui șef de stat ??? Cîți români cunosc nr.de telefon al lui johannes de exemplu? sau orban sau ciuciuciolacu?? Oricum rușii fac NUMAI GLUME PROASTE! Dupa 23 august 1944 noua ne-a bagat toata elita la pușcariii -în glumă-și ne-au ucis citeva mii de medici,profesori,avocati,fosti miniștri, istorici,arhitecți,militari,cam tot ce avea țara de valoare,oameni școliți la PARIS,VIENA,LONDRA, și care veniseră inapoi sa ridice România…Așa ca lasați-o mai moale cu farsele bă rușilor !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger