AcasăȘTIRI EXTERNEPreşedinele Franţei, pozat la bustul gol! Cum a fost surprins Emmanuel Macron...

Preşedinele Franţei, pozat la bustul gol! Cum a fost surprins Emmanuel Macron pe mare – FOTO

Emmanuel MacronPreşedinele Franţei, pozat la bustul gol! Cum a fost surprins Emmanuel Macron pe mare - FOTO

Președintele Franței a impresionat din nou cu forma sa fizică excepțională. Aflat în vacanță la Fort de Brégançon, Emmanuel Macron a ieșit pe mare într-o canoe, la bustul gol, doar în slip.

Însoțit de o gardă de corp aflată într-o altă canoe, liderul de la Elysee a navigat circa 20 de minute, iar imaginile au devenit imediat virale pe rețele sociale.

Emmanuel Macron s-a plimbat pe mare într-o canoe

Este evident că acesta petrece mult timp în sala de forță, având în vedere că este foarte tonifiat. În vârstă de 44 de ani, arătă impecabil.

Un detaliu le-a atras atenția francezilor. Emmanuel Macron s-a aflat într-o canoe vopsită în culorile drapelului Franței, alb-albastru-roșu.

Și Prima Doamnă a Franței s-a bucurat de senzații tari

În timp ce șeful statului se bucura să vâslească singur pe canoea sa, Brigitte Macron, între timp, își petrecea timpul cu senzații tari! Și pe bună dreptate, potrivit Here, fosta profesoară de franceză în vârstă de 69 de ani și-a oferit o „jucărie de apă”. Un scuter electric subacvatic cu care „poate petrece ore întregi explorând fundul mării”.

După escapada pe mare, soții Macron au mers apoi la restaurant, unde au mâncat pizza și pește le grătar și au admirat priveliștea magnifică oferită de apele Mediteranei, având grijă totodată să-i salute și pe turiști.

Șeful statului francez este adesea „vânat” de paparazzi în timpul vacanțelor sale. În vara anului 2018, Emmanuel și Brigitte Macron au fost surprinși în largul mării pe un jet-ski, iar prima-doamnă a mărturisit că îi place să facă snorkelling, fascinată de bogăția faunei subacvatice din jurul fortului, sau să petreacă timp pe plajă cu copiii și nepoții ei.

author avatar
Andreea Vlad