AcasăȘTIRI EXTERNEPremierul canadian Justin Trudeau s-a vaccinat anti-Covid. Dar este uluitor ce ser...

Premierul canadian Justin Trudeau s-a vaccinat anti-Covid. Dar este uluitor ce ser a ales! (VIDEO)

trudeau-vaccinPremierul canadian Justin Trudeau s-a vaccinat anti-Covid. Dar este uluitor ce ser a ales!

Premierul canadian Justin Trudeau s-a vaccinat, vineri, cu prima doză a vaccinului AstraZeneca, ser care a suscitat rezerve din cauza cazurilor rare, dar grave de cheaguri de sânge raportate în unele ţări.

Trudeau s-a vaccinat la o farmacie

Liderul politic a făcut senzaţie, la imunizare. El a mers îmbrăcat în costum şi cravată, alături de soţia sa, la o farmacie din Ottawa. Justin Trudeau, 49 de ani, s-a dezbrăcat în faţa camerelor de cămaşa sub care îşi pusese un tricou pentru a facilita vaccinarea.

Soţia lui, Sophie Grégoire Trudeau, a contractat COVID-19 în martie 2020, obligându-l pe premierul canadian să intre în carantină la reşedinţa sa din Ottawa.

Cum a reacţionat Trudeau după vaccinare?

Sunt foarte fericit„, i-a spus el asistentei medicale care i-a administrat vaccinul deasupra unui tatuaj de pe braţul stâng.

Întrucât (provincia) Ontario a invitat persoanele de 40 de ani şi peste să primească vaccinul AstraZeneca în farmacii, acum este rândul nostru„, declarase el anterior într-o conferinţă de presă.

Canadienii se vaccinează majoritar cu AstraZeneca. Majoritatea provinciilor au extins accesul la vaccinul AstraZeneca pentru persoanele de peste 40 de ani, care până atunci fusese rezervat celor în vârstă de cel puţin 55 de ani.

author avatar
Andrei Ștefan
366 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu e deloc uluitor ca ales acel ser.
    Pai cum sa se vaccineze el cu altceva decat cu AstraZeneca? Asa a primit ordin de la Majestatea Sa din Londra.
    Intrebarea este daca s-a injectat intr-adevar cu serul AstraZeneca pentru ca din filmare nu reiese ca asistenta ar fi desfacut vreo fiola cu ser, ci o avea pregatita, iar musiu Trudeau a avut grija sa acopere cu bustul sau toate manoperele de pregatire a injectarii.
    Cu alte cuvinte: fraierilor, daca si eu ma vaccinez voi de ce nu ati putea sa o faceti? Nu doare deloc, vorba cui stim noi!

  2. Draga Felicia , krasivaia devocika , esti tari ghini instruita in tioria conspiratii , ai facutara cursurili pi Savuskina ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger