AcasăȘTIRI EXTERNEȘOCANT: Uniunea Europeană finanțează înarmarea Ucrainei! Începe Al Treilea Război Mondial?

ȘOCANT: Uniunea Europeană finanțează înarmarea Ucrainei! Începe Al Treilea Război Mondial?

UEPremieră! UE finanțează înarmarea Ucrainei

Uniunea Europeană a decis în premieră să finanțeze cumpărarea de arme și echipamente militare care să ajute Ucraina în războiul pornit de Rusia. Măsura anunțată de către șefa Comisiei Europene Ursula von der Leyen este lăudată de întreaga lume.

Uniunea Europeana a anunțat de asemenea și închiderea spațiului aerian pentru orice fel de aeronave rusești, sau deținute/controlate de Rusia, inclusiv cele private, blocarea accesului la anumite publicații rusești, plus noi sancțiuni care vor fi impuse pentru Belarus.

„Noi măsuri anunțate de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru a sprijini Ucraina:

  • Uniunea Europeană va finanța achiziționarea și livrarea de arme și echipamente către Ucraina
  • Închiderea spațiului aerian al UE pentru aeronavele deținute/controlate de Rusia, inclusiv avioanele private.
  • Interzicerea, în UE, a publicațiilor de stat Russia Today, Sputnik, precum și a filialelor acestora
  • Aplicarea unui nou pachet sancțiuni regimului Lukașenko.

Toate aceste măsuri vin în completarea pachetului de sancțiuni prezentat ieri, agreat de partenerii noștri internaționali.”, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene.

Anunțurile vin după ce UE și SUA au anunțat, sâmbătă, blocarea accesului unor bănci rusești la sistemul de tranzacții internaționale SWIFT. Anterior, Occidentul fusese criticat în special de oficialii ucraineni că evită aplicarea unor sancțiuni care pot afecta cu adevărat economia Rusiei.

Ucraina, dorită în UE

Ucraina este „una dintre noi și îi vrem (pe ucraineni) în Uniunea Europeană”, a declarat președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru postul Euronews.

Șefa UE a făcut aceste declarații după ce Bruxelles-ul a anunțat duminică că va trimite armament Ucrainei, că va interzice mass-media de stat ruseşti în Uniunea Europeană, precum și intrarea tuturor avioanelor rusești în spațiul aerian european.

Însă, în pofida susținerii Ucrainei pentru o accedere la UE, ea nu a oferit nicun indiciu că ar fi o aderare rapidă așa cum a cerut președintele ucrainean Volodimir Zelenski sâmbătă.

author avatar
Andreea Vlad
781 afisari

21 COMENTARII

  1. Mda, de-aia plateste contribuabilul european taxe, pentru profitul unor smecheri si pentru cenzura.

    • Taxele, numite pe vremuri biruri, dintotdeauna au fost doar pentru îmbogățirea unora. Oasele aruncate mulțimii, niciodată de ajuns, au fost doar pentru a băga zîzanie.

    • Ursula von der Pfizer vorbeste in numele unei comisii europene care nu a fost aleasa de nimeni.

  2. Vaca von der lyndic nu știe că pariază pe un cal mort. Ucraina va fi neutră , așa că nato, amerlocii și mUE o sug la greu.

  3. Romania a platit sute de milioane de euro pentru avioane F16, vechi, sicrie zburatoare, iar Ucrainei, dintr-o data li se ofera, gratis avioane noi, armament, etc.
    NU ESTE CORECT!!!!

    • Vezi tu? Acum te destepti. Daca-i provocam pe ucrainieni si aia sareau la bataie atunci Ursula von der Lindik ne inzestra armata cu F35 noi.

  4. Sstanistii astia s au dat pe fata asta e razboiul contra ortodoxiei asta vor distrugerea adevaratei credinte sa stapaneasca toti spalstii pe creier si putin stie deaia trebuie sa declare clar care e miza!!!

  5. Nu e niciun război contra ortodoxiei! E războiul contra unui criminal, care va transforma Rusia într-o a doua Coree de Nord. Izolata și blamată pe buna dreptate. O lume întreagă condamnă invazia total nejustificată din Ucraina. Puțin a devenit un nou Adolf Hitler.

  6. & Este recomandabilă totuși trecerea la măciuci și bâte de lemn, proiectile și gloanțe de cauciuc, rachete cu artificii, pentru cât mai puține victime, ?

  7. Deja se da la stiri despre negocieri de incetare a conflictului,prea bat unii tobele aiurea,lumea nu are chef de razboi in Europa.La crearea UE una dintre reguli a fost ca UE nu mai accepta razboaie ceea ce lumea incepe sa uite acum

  8. Sunt speriați de moarte ca nu mai pot jefui Ucraina și intra UE în criza economica pana în gat. Le dau acum armament care nu le mai folosește iar rusii vor fi și mai hotărâți sa divizeze Ucraina. Zelenski acum trage de timp dar inevitabilul tot se va produce. Ion Talpeș a indicat adversarii adevărați ai Ro. Inalți oficiali rusi i-au spus ca Rusia nu are nimic cu Ro și ca problemele noastre trebuie discutate cu Ucraina, ținută în brate de Germania. Aceeași ostilitate a oficialilor germani fata de Moldova o sublinia și Anatol Șalaru, fostul ministru de război moldovean. Asa ca de rusofobie și pupincurism occidental suferă numai prostii și trădătorii.

  9. @ Probabil că alocările investiționalre ale Uniunii Europene și ale globaliștilor pentru Ucraina nu le-au contrabalansat pe cele moștenite istoric de la Rusia , de au apărut și astfel de evenimente destabilizatoare ale activităților ucrainienilor , apărând și distrugeri de bunurilor ale ucrainienilor, și investițiile rușilor din Uniunea Europeană fiind destul de importante, ?

  10. @ Germania nu pare a dori, prin declarațiile de alocări pentru armată, aderarea la Uniunea Europeană a Ucrainei, ci pe migranții ucrainieni așa cum și-au declarat disponibilitatea de a-i prelua, ?

  11. „ Trupele Valiant Spetznas, care căutau un presupus laborator de arme biologice în centrul Ucrainei, s-au împiedicat accidental de o vizuină a traficului de copii, un buncăr slab luminat în care se aflau 100 de băieți și fete tineri ai căror ochi se dilatau când lanternele soldaților au lumineat camera insalubră. Unii sunt slăbiți, în timp ce alții, în mare parte fetițe, par mai sănătoase, de parcă temnicerii lor aleg pe cine să hrănească și pe cine să lase să moară de foame. Sunt copii de naționalități eclectice – ucraineană, rusă, poloneză, română, elvețiană, franceză și americană – și mulți au încheietura mâinii sau gleznele legate de podea sau de un perete. Mulți copii tremură la vederea duzinei de puști de asalt Spetznaz care mătură dintr-o parte în alta, fără îndoială nesiguri cu privire la intențiile soldaților.
    „Cine vorbește aici rusă?” strigă un soldat. Mâinile se ridică.
    „Nu vă facem niciun rău. Cine ți-a făcut asta? Unde sunt?” întreabă soldatul.
    Un copil arată spre ușa grea de fier pe care Spetznaz a spart-o pentru a intra în cameră. „Au plecat poate de două zile și nu se întorc”, spune el. „Nu am văzut niciodată fețe doar măști. Vorbesc puțin rusă, mai ales ucraineană. Ne este foarte foame.” Își arată stomacul, aparent mai preocupat de mâncare decât de libertate. „Este totul în regulă acum. Vă scoatem de aici, pe toți”, spune un soldat. „Vă aducem înapoi la familiile voastre.”
    În timp ce pleacă, un adolescent îi transmite unui soldat o poveste sumbră. El a fost amestecat între mai multe dintre ceea ce el numește „detskiye adskiye lagerya” sau tabere de iad pentru copii, uneori la câteva ore de mers cu mașina. Lumea este mare, spune el, adăugând că nu are idee în ce țară se află sau ce orașe sunt în apropiere. A fost răpit, în urmă cu două luni, din dormitorul său de la periferia Belgorodului, un oraș de graniță rusesc. A văzut mulți copii aduși în lagăre, pentru a dispărea doar câteva zile mai târziu. ”

    Dazca vreti sa stiti si adevarul deschideti acest link : https://ok.ru/video/3908067265132

  12. & Fi-r-ați ai dreacu cu armatili voastre, ?
    Fir-ați a dreacu să fiți vreți și militari și pensionari, și generali și numa’ grade superioare, ca la băuturi distilate „rafinate”, ? „Stele multe”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger