AcasăȘTIRI EXTERNEPregătiți-vă! Noua Ordine Mondială vrea vaccinarea obligatorie a tuturor copiilor!

Pregătiți-vă! Noua Ordine Mondială vrea vaccinarea obligatorie a tuturor copiilor!

La început a fost… teama de necunoscutul Covid. Apoi, s-a insistat pe pericolul pe care-l reprezintă noul coronavirus. Undeva prin august a început isteria portului obligatoriu de mască. Azi, obiectivele Noii Ordini Mondiale se dezvelesc, ne sunt frumos toaletate sub forma unor victorii împotriva pandemiei, iar de mâine vom fi pregătiți să le îmbrățișăm. Mai întâi, vaccinarea obligatorie a copiilor noștri!

Organizația Mondială a Sănătăți insistă pentru ca guvernele lumii să convingă oamenii că vaccinul anti-Covid care va apărea pe piață este singura și unica soluție în lupta cu noul coronavirus. Pentru a submina credibilitatea celor care răspândesc, dar mai ales cred în „teoriile conspirației”, Noua Ordine Mondială se folosește de toate pârghiile oficiale, inclusiv organizații de prestigiu, ca OMS.

TAG (sau Grupul Tehnic Consultativ pe Perspective comportamentale și Științe pentru Sănătate) este săgeata NWO care țintește în subconștientul maselor și are vârful înmuiat în argumentele științifice ale OMS.

Noua Ordine Mondială vrea vaccinarea obligatorie a copiilor! Anunțul OMS

Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Ghebreyesus, s-a întâlnit recent cu reprezentanții TAG. La finalul discuțiilor, șeful OMS a ieșit cu un mesaj public de încurajare pentru acceptarea unui vaccin împotriva Covid-19. Ulterior, Ghebreyesus a scris pe Twitter că a fost încântat să dialogheze cu grupul TAG „despre acceptarea și asimilarea vaccinului în contextul pandemiei Covid-19”.

Iar vaccinarea obligatorie va începe cu generația de mâine, după cum scriu publicațiile de peste Ocean. Copiii sunt ținta numărul 1 și prin legi stricte se va impune vaccinarea lor.

Cass Sunstein, fondator și director al Programului privind Economia comportamentală și Politica publică la Harvard Law School, va prezida grupul consultativ al OMS, creat în iulie, care va superviza vaccinarea obligatorie. Sunstein a fost șeful Biroului de informații și reglementare al ex-președintelui  american Barack Obama, fiind responsabil cu supravegherea politicilor referitoare la calitatea informațiilor.

Agent sub acoperire pus să controleze vaccinarea obligatorie

În 2008, acest Cass Sunstein propunea într-o lucrare ca guvernele naționale să angajeze echipe de agenți sub acoperire „infiltrați cognitiv” în grupuri disidente online și site-uri web care susțin „teorii ale conspirației” despre Noua Ordine Mondială.

Sunstein nota în lucrarea lui că operațiunile conduse de acești agenți sub acoperire ar urmări sporirea încrederii în politicile guvernamentale și în factorii de decizie, dar în același timp ar submina credibilitatea „conspiraționiștilor”.

Ideile lui Sunstein au fost rapid îndrăgite de Organizația Mondială a Sănătății, care  a angajat firma sa de PR „Hill+Knowlton” „pentru a conferi credibilitate științei și sănătății publice promovate de politica OMS, asigurându-ne că sfaturile și îndrumările noastre sunt urmate întocmai” de guvernele naționale. Nu există (încă!) dovezi că OMS a implementat politicile de „infiltrare cognitivă” despre care vorbește firma sa de PR, dar nu este exclus să o fi făcut, ținând cont că organizația tot insistă să convingă populațiile lumii de necesitatea vaccinării obligatorii.

Și, în încheiere, o informație din culise, despre cum se lucrează la manipularea maselor. Ideea agenților guvernamentali care efectuează operațiuni psihologice pe social media nu este ceva nou. La începutul acestui an, șeful Twitter pe Orientul Mijlociu și Africa a fost dat afară după ce s-a „descoperit” că este ofițer activ în Brigada 77, o unitate de război psihologic a Serviciului Secret al Armatei Britanice!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor