AcasăȘTIRI EXTERNEPrecondiția aderării la UE: Republica Moldova trebuie să vândă pământurile străinilor

Precondiția aderării la UE: Republica Moldova trebuie să vândă pământurile străinilor

Maia Sandu trebuie să schimbe legislația din Moldova

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a dezvăluit că una din precondițiile pentru aderarea la UE a țării este vânzarea terenurilor agricole către cetățenii străini. Acesta a atras atenția că statutul de candidat nu înseamnă că Moldova va deveni membră a UE și a dat exemplele Serbiei și Turciei. Totodată, în următorii 10 ani este posibil ca UE să nu mai existe, a arătat Igor Dodon.

Obținerea statutului de candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană a Republicii Moldova nu este decât o acțiune de PR a celor de la guvernare, a afirmat fostul președinte al țării, Igor Dodon. Acesta a avertizat că una dintre precondițiile pentru aderare este ca Republica Moldova să permită străinilor să cumpere terenurile agricole.

”Cei de la guvernare își pregătesc deja discursul despre o zi istorică. Așa zile istorice am avut și în 2014, când am semnat acordul de asociere și care s-a finalizat cu nimic pentru Republica Moldova. Eu cred că nu are de-a face cu ce se întâmplă în interiorul țării această acțiune de PR a actualei guvernări. Eu știu că ei păstrau acest statut de candidat pentru alegerile parlamentare de peste câțiva ani, ca să fie un bonus la alegeri. Eu înțeleg că actuala guvernare nu face față problemelor interne și face o acțiune de PR. Mai mult decât atât, eu am o întrebare, de ce nu ne spun nouă, cetățenilor, care sunt condițiile pentru acest statut de candidat? Ele au fost secrete, dar eu am informații că sunt niște lucruri foarte importante care vizează cetățenii Republicii Moldova. De exemplu, vor să dea posibilitatea cetățenilor străini să cumpere terenurile agricole și vor să lichideze raioanele. Și aceste lucruri sunt incluse ca precondiție pentru statutul de candidat”, a declarat Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova.

Uniunea Europeană, pe cale de dispariție

Republica Moldova nu va deveni membru al UE și este posibil ca nici Uniunea Europeană să nu mai existe în următorii 5-7-10 ani, a precizat Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova. ”Nu vedeți ce se întâmplă în UE? Guvernul din Bulgaria a căzut și eu cred că vor urma din ce în ce mai multe crize politice ca cea din Bulgaria și vor cădea mai multe guverne. Atunci când țări atât de importante și puternice precum Marea Britanie părăsesc UE, iar Moldova, cu problemele sale nerezolvate, inclusiv cele teritoriale, se grăbește undeva, cred că este greșit”, a afirmat Igor Dodon. Acesta a amintit că sunt state care au de foarte mulți ani statut de candidat, dând exemplul Turciei, care stă în așteptare de 23 de ani. Pe lângă Turcia, statut de candidat la UE mai au și Albania, Macedonia de Nord, Muntenegru și Serbia. Albania a obținut statutul de candidat din 2014, Macedonia de Nord, din 2005, Muntenegru, din 2010, iar Serbia, din 2012, toate aceste state fiind foarte departe de momentul aderării la Uniunea Europeană.

Din stare de urgență în stare de urgență

Actuala putere a Republicii Moldova a declarat stare de urgență încă din 20 ianuarie, iar de atunci aceasta a fost prelungită succesiv. Ultima prelungire a avut loc joi, 23 iunie. ”Stare de urgență atât de des numai în casa de nebuni e posibilă. Cum poți să faci stare de urgență timp de un an, încontinuu? Oameni buni, voi aveți majoritatea în Parlament! Puteți să vă adunați când vreți în cabinetul Maiei Sandu – 60 de persoane încap acolo fără probleme – și să faceți ședințe când aveți nevoie. Ori ei ascund ceva, ori sunt într-atât de dezorganizați, ori pur și simplu aceasta e o casă de nebuni. Dar, mai devreme sau mai târziu, vor trebui să răspundă pentru fiecare decizie – pentru divizarea bugetului și multe altele”, a precizat fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
5.811 afisari

26 COMENTARII

  1. Mega oaie-Dodoaie – agentul nesecret al kremlin ezilor – ventilează minciuni propogandistice. Ce mai Casandra libidinoasa, ast individ puscariabil! Ast fost președinte…Mare Abjectie!

    • ZIARE.COM COTIDIANUL SLUGOI AL CLASEI POLITICE ROMANESTI CE PARTICIPA LA JEFUIREA TARII SI SARACIREA POPORULUI SI ROMANILOR .
      PROPAGANDA CE O FAC ZIARE.COM ESTE ABJECTA SI DEMAGOGICA , O INSULTA GROSOLANA LA ADRESA ROMANILOR ADUSI INTR-O SITUATIE DE SARACIE NEMAIVAZUTA
      ZIARE.COM VA DA INFORMATII FALSE , PROPAGANDA COMUNISTA SI INFECTA DEMNA DE REGIMUL DICTATURII CEAUSISTE
      ACUM E REGIMUL SASSESC CU FALSII JURNALISTI DE PE ZIARE.COM CE LING VARYOS IN COOR PE MARELE CONDUCATOR SI CLIKA DE SLUGI

        • @Anonim
          vezi ca poza e de acum vreo 5 ani
          Nascut in Zodia Jigodiei….Am Pus Multa Jigodie pe Mine….
          Mangalita n-am crescut…..doar york si bazna….sa vezi cum horcaie cand ii tai….o frumusete nu alta…..dar sa vezi la abator….cu Ochisorii Mei am vazut….cum se impusca bovinele in cap cu pistolul cu capse…sunt belite de piele…si agatate in cui….si mai misca vreo 15 minute….FINETZURI…..mai frumos ca omuletzii…dar si cu omuletzii merge….acum anonim…mai spun inca o data,,,,gradati inteleg,,,,injurat merge….dar dedublarea personalitatii si lasitate….un fricos bolnav psihic nu are ce cauta in armata…sper ca te-am lamurit….

        • Din păcate cam are dreptate! Și rominia și au vândut terenuri străinilor.
          Este o mare greșeală
          și un mare păcat,
          sa ți vinzi pământul ,
          la straini!

    • Este foarte adevărat ce spune Dodon. România deja a vândut o bună parte din pământul arabil către străini.

  2. Care minciuni,ba berbecule lgbtist,in Romania nu a fost la fel,cum altfel cele mai bune pamanturi sunt in mana strainilor?Or sa le iasa fraierilor de soldoveni integrarea prin piele.Tu al cui propagandist esti?

  3. Cabala are nevoie de bani si filiera este prin Ucraina via Polonia, Rep. Moldova…
    Tarile sclavilor decarteaza catre Ucraina si de acolo banii ajung la Rockefeller si Rothschild, etc.

    Cand s-au dus in Ucraina dupa bani pentru Cabala, cei trei satanisti si un Prost, Poponel Zelensky le-a spus ca ,,nu mai este bani si nici arme, nu mai este”.
    Au disparut fara urma.
    Acum Cabala fura de la toti: de la 27 state mUE, si mai are nevoie de prosti ca Muia Sandu, Proasta Satului.
    Dodon stie multe.mUE se va dezmembra in scurt timp.
    Banii si armele cu care toti sclavii Cabalei au ,,ajutat” Ucraina, au disparut ,,inexplicabil”, si sefiiu Cabalei s-au suparat si vor lua masuri contra lui Poponel Zelensky si a Ucrainei.
    Mafia Khazara nazista din Ucraina i-a furat pe stapani, pe reptilienii Rockefeller si Rothschild, ca asa e la ei: si-o trag prin dos in orice imprejurare.

    In trei zile Putin a vindecat planeta de Covid cand a intrat peste khazarii nazisti din tara Satanei, Ucraina.
    La toamna ii va vindeca pe toti de toate mizeriile puse la cale de Cabala, lasandu-i in frig si pe intuneric sa si-o traga prin dos cat vor.

  4. UE e un jaf organizat inginereste la avutia popoarelor mici, slugile Frantei, Germaniei, Olandei, Italiei, Spaniei, Austriei, tari care sug la greu din averea romanilor, bulgarilor,cehi,slovaci. Cu ungurii si polonezii nu le merge ptr ca au guverne nu mafioti,hoti,spagari si tradatori de tara ca la noi . Au mirosit-o pe asta a moldovenilor, o nevinovata a politicii, care se baga cu nasul in fasole, crezand, fraiera, ca in UE ii sta bunastarea. UE se evapora dupa ce se satura de furat.Deja au inceput problemele in franta,italia,Germania.Pun conditii la slugi sa inchida industrii, fabrici si uzine sa poata produce numai ei. Slugile la agricultura si sters la fund la babaciuni, la cules de capsuni si la sclavie in occident.

  5. Cumpara occidentalii pamanturi peste tot si propavaduiesc foametea ca de fapt ei sunt demonici si nimic bun nu sunt in stare sa faca .Ei sunt cu indoctrinarea satanica si cat mai multa moarte cu re set!!

  6. Le va trece repede moldovenilor de dorul UE. Când vor fi nevoiți să-și vândă tot străinilor sau companiilor de stat străine, de regulă franceze, germane, austriece, italiene, precum băncile, resursele naturale, terenurile agricole, companiile de telefonie etc., ca în România, dar și să le impună tata 1 și tata 2, vor realiza binefacerile aderării la UE.

  7. Nimic nou , buba e veche , in Republica Moldova se vand terenuri strainilor de acum 20 de ani . In timp ce Legea privind modul de vanzare-cumparare a terenurilor agricole interzice strainilor sa cumpere pamant , CODUL FUNCIAR NU PREVEDE ASTFEL DE RESTRICTII . In luna mai 2019 , 15 % din terenurile agricole ERAU DETINUTE DE STRAINI ( ECHIVALENTUL A PATRU RAIOANE DIN NORDUL REPUBLICII MOLDOVA ) . Cine era la conducere in mai 2019 ? Maia Sandu a preluat functia de Prim -ministru din iunie 2019 pana in noiembrie 2019 . Cine era la conducerea R. Moldova in 2008 cand a aparut pe piata cumpararii de terenuri agricole firma CONSOLITERRA CU PROPRIETARI DIN OFFSHORUL CAYMAN ? Era la guvernare Partidul Comunistilor ( PCRM ) avand ca Prim-ministru pe Zenaida Greceanii ( care i-a succedat lui Tarlev ) . MOLD STREET , 29.05.2019 , ORA 11:01 : ” RISE : CUM STRAINII AU AJUNS SA DETINA MII DE HECTARE DE TEREN AGRICOL DIN MOLDOVA ” .

  8. ZENAIDA GRECEANII ESTE SCOLITA DE SOROS SI TOT SUPORTERA LGBT SI PROGRESISM CU BANII IN OFF-SHORURI..
    CELE MAI GRELE TUNURI FINANCIARE S-AU DAT IN REPUBLICA MOLDOVA CU SCOLITII DE PRIN OCCIDENT…CA IN ROMANICA….SCOLITI SA ISI DISTRUGA PROPRIA TARA..PROPRIUL POPOR, GAURITI IN KUR SI SPALATI PE CREIER…ACUM UITATI-VA LA LOAZA DE GRINDEANU, NEAMU LUI PONTA…CINE DRACU L-A MUTAT LA AGRICULTURA INTERIMAR TAMAN CAND TREBUIE STRANSE GRANELE ROMANILOR, DAR SILOZURILE GEM DE GRANELE UCRAINEI? GRINDEANU E CA MORTUL VIU..IL PLIMBA PRIN TOATE MINISTERELE ILIE SARBU SI MARELE MAFIOT …

  9. Marcule , iar ai tras pe nas ? Zinaida n-are nici o treaba cu Soros , , e nascuta in Metalist , regiunea Tomsk din Siberia unde au fost deportati parintii din raionul Briceni , Cotiujeni . Studiile le-a facut la Chisinau ( Colegiul Financiar-Bancar si Universitatea de Stat din Chisinau ) . De unde o scoti ” suportera LGBT ) si ce treaba au Ponta si Grindeanu in vanzarea-cumpararea terenurilor agricole din Moldova ? Ba , Marcule , nu cumva esti ” Agapis ” ?

  10. Cea mai de pret avere a Republicii Moldova este Pamantul, pe el au pus ochii cei care vor sa intre aceasta un UE, nimic nu se face „cadou”, totul are un pret. Tara este saraca , locuitorii ei sunt saraci , vor deveni slugi pe pamantul lor, urmeaza LGBT -ul, drogurile si atat.

  11. Moldoveni romani sau rusi ce vreti sa fiti pamintul este supravetiurea noastra fara el vine APOCALIPSA UE pt. vest e rai pt, est este
    iad. Multi americani lasa pamintul copilor fara dreptul de a vinde.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger