AcasăȘTIRI EXTERNEPopularitatea lui Joe Biden scade în sondaje. Câți americani mai sunt mulțumiți...

Popularitatea lui Joe Biden scade în sondaje. Câți americani mai sunt mulțumiți de președintele lor. Rezultate neașteptate

75% dintre americani cred că țara merge într-o direcție gresită. Sondaj devastator pentru președintele Biden

Tot mai mulţi americani sunt nemulţumiţi de prestaţia preşedintelui Joe Biden, din cauza crizei economice pe care o traversează SUA.

Popularitatea lui Biden a scăzut în această săptămână la 36%, cel mai scăzut nivel de când a preluat mandatul de la Casa Albă, potrivit unui sondaj de opinie Reuters/Ipsos.

59% dintre americani sunt nemulțumiți de Biden

Sondajul realizat luni şi marţi mai arată că 59% dintre americani dezaprobă acțiunile lui Biden. Cifrele arată că popularitatea președintelui american a scăzut cu șase puncte procentuale față de 42% de săptămâna trecută.

Nivelul de aprobare faţă de Biden a fost sub 50% din luna august a anului trecut, stârnind temeri că Partidul Democrat este pe cale să piardă controlul a cel puțin o cameră a Congresului la alegerile intermediare din 8 noiembrie.

Joe Biden, taxat și de Partidul Democrat

A scăzut și rata de aprobare a președintelui american în cadrul propriului său partid, la 72%, de la 76% săptămâna precedentă. Doar 10% dintre republicani aprobă munca lui în cadrul partidului lor.

Oricât de scăzut este ratingul general de aprobare al lui Joe Biden, acesta rămâne mai ridicat decât cel al predecesorului său, Donald Trump, al cărui rating de aprobare a ajuns la 33% în decembrie 2017.

Anul acesta, Biden a fost afectat de creșterea prețurilor de consum în Statele Unite, invazia Ucrainei de către Rusia contribuind la creșterea prețurilor la combustibili, iar lanțurile globale de aprovizionare fiind încă îngreunate de pandemia COVID-19.

author avatar
Andreea Vlad
514 afisari

7 COMENTARII

    • Conform lui E Musk, cel care voia cumpărarea Twiter, după analiza IT realizată de specialiștii săi, circa 43% din urmăritorii lui jbidon pe rețeaua de socializare sunt conturi false. CEO-ul twiter nu a putut demonstra că ar fi maxim 5%, așa cum afirma.

  1. VOI CU SONDAJELE ,DUPA SONDAJ ATI BAGAT DESTELE IN GURA ??,POATE ASA PRICEPETI CE-ATI VOTAT !,AIA AVETI .
    VOI DEMOCRATII ERATI CU CAPUL IN TRAISTA ?,NU l_L-ATI VAZUT IN CAMPANIE CA ERA ABSENT ?, CONOSCIBILITATEA LUI II FACEA FESTE !,INTRE TIMP S-A RAMOLIT DE TOT !,IAR VOI IN LOC SA-L SCHIMBATI VA PIERDETI CREDIBILITATEA PENTRU TODEAUNA.
    CE-SI FAC AMERICANII CU MANA LOR !!,NU LE-AU FACUT-O NICI DUSMANII .

  2. Biden arata parca a evadat de la crematoriu ,un impostor care a distrus America si vrea sa distruga si restul lumii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger