AcasăȘTIRI EXTERNEBUBUIE conductele de gaze ale Rusiei! „Drujba”, aruncată în aer sau defecțiune...

BUBUIE conductele de gaze ale Rusiei! „Drujba”, aruncată în aer sau defecțiune tehnică? – FOTO&VIDEO

Germania continuă prietenia cu Rusia. Combinaţia prin care nemţii primesc petrol prin conducta Drujba

Informații de ultimă oră vin din Polonia.

Operatorul polonez Pern a detectat marți seara o scurgere pe o linie a conductei Drujba, a anunțat miercuri compania, conform The Guardian. E vorba despre conducta care transportă petrol din Rusia către Europa.

Cauzele, deocamdată necunoscute

Conform Pern, nu se cunosc în acest moment cauzele scurgerii. Dar cel mai probabil se vor afla răspunsuri despre condițiile care au dus la producerea acestui incident în perioada următoare. Această scurgere a fost detectată într-o secțiune a conductei, la circa 70 de kilometri de orașul Plock, situat în centrul Poloniei.

Atât a doua linie a conductei, cât și alte elemente ale infrastructurii Pern funcționau în mod normal, a mai precizat operatorul. „În acest moment, toate serviciile Pern (tehnic, operațional, pompierii interni și protecția mediului) iau măsuri în conformitate cu algoritmii prevăzuți pentru acest tip de situație”, a mai transmis operatorul, potrivit Reuters.

Oleoductul Drujba transportă petrol rusesc în mare parte din Europa centrală, inclusiv în Germania, Polonia, Belarus, Ungaria, Slovacia, Republica Cehă și Austria, amintește dw.com.

Citiți și:

Pană de curent în zona exploziilor Nord Stream 1 și 2. Insula daneză Bornholm, decuplată de la rețea / Alertă de securitate energetică

Sabotarea conductelor Nord Stream, distrugerea Germaniei!

Ancheta exploziilor gazoductelor Nord Stream 1 și 2. Cerință de ultimă oră a Rusiei

Putin tocmai a declarat război Americii?! SUA, acuzate oficial că au aruncat în aer conducta Nord Stream 1!

author avatar
Andrei Coman
802 afisari

2 COMENTARII

  1. EXTRAPOLAND ORCE INFORMATIE ,PUNAND DIN BURTA ANAPODA CE-TI TRECE PRIN TARTACUTA DEVII RIDICOLA !,ANDREEA ASTA NU-I JURNALISM .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger