AcasăȘTIRI EXTERNEPolonezii rămân ŞOMERI din cauza războiului! Cum i-au lăsat sancţiunile Occidentului fără...

Polonezii rămân ŞOMERI din cauza războiului! Cum i-au lăsat sancţiunile Occidentului fără joburi (VIDEO)

polonia protestePolonia a "ANEXAT" Rusia! Anunţul ce a făcut vâlvă în toată lumea (VIDEO)

Grupul industrial elveţian Sulzer a anunţat că este nevoit să-şi oprească, imediat, activităţile din Polonia, din cauza sancţiunilor impuse de autorităţile de la Varşovia miliardarului rus Viktor Vekselberg, unul din cei mai mari acţionari de la Sulzer.

Acest lucru a făcut ca mii de polonezi să rămână fără locuri de muncă.

Sute de şomeri au ieşit pe străzi

Vineri, sute de foşti angajaţi ai grupului Sulzer au ieşit pe străzi, să protesteze faţă de deciziile guvernului, care i-ar fi lăsat fără locuri de muncă.

Ministerul polonez de Interne a refuzat cererea grupului Sulzer de a-l elimina pe Viktor Vekselberg de pe lista persoanelor sancţionate.

„Această decizie se bazează pe o interpretare în dreptul polonez cu privire la sancţiunile care au fost introduse în mod unilateral de către Polonia”, a precizat grupul elveţian.

Oligarhul, sancţionat încă din 2018

Viktor Vekselberg a fost plasat încă din 2018 pe lista oligarhilor vizaţi de sancţiunile americane ca urmare a invadării Peninsulei Crimeea de către Rusia.

Dar, iată că acum, grupul elveţian care produce pompe industriale a fost nevoit să îşi oprească activităţile din Polonia, unde are 192 de angajaţi.

author avatar
Andrei Ștefan
594 afisari

3 COMENTARII

  1. Ne consolam, ca macar nu santem singurii prostiti de conducatori, partasi la ambitiile razboinice ale altora. Va intreb insa… PANA CAND ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger