AcasăȘTIRI EXTERNEPoliţişti prinşi în ambuscadă. Şase ofiţeri, uciși cu sânge rece din blindate...

Poliţişti prinşi în ambuscadă. Şase ofiţeri, uciși cu sânge rece din blindate – VIDEO

mexicPoliţişti prinşi în ambuscadă. Şase ofiţeri, uciși cu sânge rece din blindate / foto Twitter @RadioIndia1110

Şase poliţişti au fost ucişi, iar alți patru au fost răniți duminică în nordul Mexicului, după ce au fost atacaţi de bărbaţi înarmaţi aflaţi în vehicule blindate.

Atacul a avut loc la miezul nopţii, când agenţi ai Forţei civile au fost vizaţi de bărbaţi neidentificaţi, puternic înarmaţi la bordul unor vehicule blindate” şi care erau mai mulţi decât colegii noştri”, a indicat Secretariatul de Stat pentru Securitate într-un comunicat postat pe Facebook, potrivit Reuters.

Atac armat în nordul Mexicului

Şase poliţişti au fost ucişi şi patru răniţi, se arată în comunicat, care nu precizează dacă agresorii aparţineau uneia dintre organizaţiile criminale care activează în această regiune de la graniţa cu Statele Unite.

„În cel mai mortal atac din istoria Forțelor Civile, șase ofițeri de poliție au fost uciși și alți patru au fost răniți, după ce au fost prinşi într-o ambuscadă de un comando al crimei organizate, în municipiul Anáhuac. Trei dintre ei au murit la locul atacului și alți trei agenți au fost răpiți și ulterior executați de către infractori, potrivit rapoartelor poliției”, scrie publicaţia El Norte, citată de Reuters.

author avatar
Andreea Vlad
858 afisari

3 COMENTARII

  1. ondoleantex6.condolencesx6.condoléancesx6.beileidx6.pésamex6.++++++
    Una si mai amuzanta
    Accident grav la Paris: un mort și 19 răniți, după ce un autobuz a intrat într-o clădire
    Un om a murit și alte 19 persoane au fost rănite, în Paris, după ce un autobuz a intrat într-o clădire. Vehiculul transporta membrii unei comunități religioase. Din primele informații se pare că accidentul a fost provocat involuntar de către șofer, după ce acestuia i s-a făcut rău la volan.
    Un autobuz care transporta membri ai unei comunități religioase s-a izbit, duminică, de o clădire din Paris, în apropiere de Porte de Clichy, după ce a doborât un copac și un stâlp. Șoferul a murit, iar 19 persoane, între care un copil, au fost rănite.
    Medicii care au ajus la fața locului au încercat să îl resusciteze pe conducătorul auto însă, din păcate, nu au mai putut face nimic.
    LUNI, 27 IUNIE 2022, 07:12
    condoleantex1.condoléancesx1.+

  2. Nu m-ar mira, ca șoferul să fi fost vaccinat! I s-a făcut rău la volan…
    Dumnezeu să-l ierte si să-l odihnească in pace !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger