AcasăȘTIRI EXTERNEPolițiști americani împușcați la un festival organizat de Ziua Independenței. „Fugiți cât...

Polițiști americani împușcați la un festival organizat de Ziua Independenței. „Fugiți cât mai repede, se trage în oameni!” – VIDEO

A fost un weekend sângeros în SUA, când americanii au sărbătorit Ziua Independenței. Ultimele zile au fost marcate de numeroase atacuri armate, mai ales în Chicago, unde s-au înregistrat peste 100 de victime.

La doar câteva ore după împușcăturile din Highland Park, soldate cu 6 decese și 36 de răniți, două echipaje de poliție din Philadelphia au fost atacate, în timp ce mii de oameni sărbătoreau la un concert și un spectacol de focuri de artificii de 4 iulie.

Doi polițiști împușcați pe stradă

Un ofițer a suferit o rană la cap, iar un altul a fost împușcat în umărul drept, a declarat comisarul Departamentului de Poliție din Philadelphia, Danielle Outlaw. Ambii au primit îngrijiri medicale și sunt în afara oricărui pericol.

Videoclipurile postate pe rețelele de socializare arată mulțimi mari de oameni, inclusiv copii, alergând îngrozite de-a lungul Benjamin Franklin Parkway.

Atacul a avut loc în timpul unui concert

Focul de armă a izbucnit în jurul orei 21:47, lângă Muzeul de Artă din Philadelphia, la finalul festivalului Wawa Welcome America de 16 zile. „Nu am auzit împușcăturile, dar polițiștii au spus: „Fugi, fugi, fugi”, a spus o femeie pentru NBC10.

Joe Biden a declarat că el și soția sa, Jill, au fost „șocați de violența armată fără sens care a adus din nou durere într-o comunitate americană de Ziua Independenței”

Președintele SUA s-a referit în declarația sa la legislația bipartizană privind reforma armelor de foc pe care a semnat-o recent, dar a spus că mai sunt multe de făcut și a adăugat: „Nu voi renunța la lupta împotriva epidemiei de violență armată”.

author avatar
Andreea Vlad
411 afisari

6 COMENTARII

 1. Sigur au și amerlocii „polițai” cam cum era Șoric al nostru. PĂI CUM SĂ NU ÎMPUȘTI LIGHIOANE CA ȘORIC, GODINĂ….?

  Oricum, sigur este mâna „democraților” care îl susțin pe bideul senil.

 2. Politica democratilor lui Bidon care au distrus America si isi merita soarta tara droguri lor ,crimelor si tranvestitilor

 3. „Black Lives Matter”adica mafia lui Soros impusca politia ca nu-i lasa sa fure
  Ati acceptat sa fiti condusi de tradatori atunci sa nu va plangeti.
  Pregatiti-va sa aveti si sute de mii de soldati morti in Pacific tot din cauza lui Soros care si-a batut joc de tarile unde a jefuit banii prin coruptie politica

 4. $$$/ MERETI BAI LA CRIMINALII LUMII.VA ASTEPTA CU PISTOALE,CU BATAI,CU DAME STRAMBE
  SI TATUATE. CU GAZE,CU DROGURI,CU CAINI,CU BIDEU,CU TOMPA,SI ALTI SIFILITICI CRACANATI
  .*** /NU VA ERA BINE LA… 1 MAI,23 AUGUST,LA COSTINESTI,LA NAVODARI,LA CRAVATA ROSIE,
  LA TABERELE UTECISTE,LA CASELE STUDENTESTI,LA CENACLUL FLACARA,…..TOATE MOCA.
  HAI BA,DUCETI-VA REPEDE SA PRINDETI SATELITUL LUI MUSK-musca de bivol-PE PISTOLAR,DROGAT.
  STATI BA,ACASA,IN RUMANIADACIA. AVEM O TARA UNICA.ARE O FORMA DE CERC.AILALTI, SUNT PATRATI,DRETUGHIULARI,ADICA,UNGHIURI ASCUTITE=RAI,HOTI,CRIMINALI,MINCINOSI.
  TRAIASCA RSR,PCR,UTC,SOIMII,PIONERII..SI PARINTII SI BUNICII NOSTRI.
  HUO,HUO,AZMERICA GAUNOASE,CU 100 MILIOANE DE SCLAVI-negrii,rumani,arabi,indieni/
  RUZINE, FA AZMERICA CURVA SI DROGATA.HAI DUTE.IADUL ESTE LA PILADELFIA SI VANGSINTON-PIPI

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri