AcasăȘTIRI EXTERNEPiloții americani primesc „pamperşi” speciali. Dispozitivul, disponibil în primăvara viitoare

Piloții americani primesc „pamperşi” speciali. Dispozitivul, disponibil în primăvara viitoare

pungaPiloții americani primesc „pamperşi” speciali. Dispozitivul, disponibil în primăvara viitoare

Forțele aeriene americane vor primi un dispozitiv îmbunătățit de urinat la începutul lunii viitoare, ajutând piloții de avioane, în special femeile, să urineze mai ușor în timpul misiunilor.

În terminologia militară americană, acest gen de scutece pentru piloţi sunt denumite „dispozitive pentru uşurarea vezicii în timpul zborului”.

Air Combat Command și Air Force Material Command au dezvoltat dispozitivul, numit Omni Gen. 3 Skydrate, în decurs de un an. Dispozitivele actuale nu sunt potrivite pentru curse lungi, forțând piloții să urineze înainte de zbor, „reducându-le potențial rezistența și toleranța față de forțele G”.

În cazul unor piloţi, mai ales cei care fac parte din escadrilele care efectuează misiuni deasupra Pacificului, unele zborurile, care pot include şi misiuni de realimentare în zbor, pot dura până la 10 ore.

Noile „scutece” le ajută în special pe femei

Omni Gen. 3 Skydrate prezintă îmbunătățiri față de sistemele actuale, cum ar fi un „sac de colectare mai mare, debit îmbunătățit, lungimi multiple de furtun, operare cu o singură mână pentru funcționalitatea pornit/oprit și mai multe dimensiuni de interfață (pad) pentru a ține cont de diferențele anatomice a purtătorului”.

„Un pilot ar trebui să se concentreze pe lupta cu inamicul şi să nu-şi bată capul dacă dispozitivul pentru urinat funcţionează sau e confortabil”, a declarat maiorul Nikki Yoki, femeie-pilot pe un avion de luptă de ultimă generaţie F-35 Lightning II, care a făcut parte dintr-un grup selectat pentru testarea noile dispozitive Omni.

Testele de zbor ale dispozitivului au inclus teste de uzură de mai multe ore pe 30 de femei ale echipajului aerian – dintre care nouă erau piloți – la trei instalații, potrivit thedefencepost.com.

Dispozitivul, care este disponibil atât pentru bărbați, cât și pentru femei, va fi disponibil până în primăvara lui 2022.

author avatar
Andreea Vlad
469 afisari

1 COMENTARIU

  1. Trebuie sa am mai multa grija de mine , vreau sa-mi schimb radical look-ul , o sa-mi schimb botoxul si peruca , caruciorul cu rotile , protezele dentare si plosca cu un Omni Gen .3 Skydrate , in dosul izmenelor am calti impenetrabili …..hihihihihihihi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger