AcasăȘTIRI EXTERNEPfizer vrea să revoluţioneze vaccinul anti-Covid. Au pregătit serul ce chiar că...

Pfizer vrea să revoluţioneze vaccinul anti-Covid. Au pregătit serul ce chiar că va fi cel mai controversat!

vaccin-pfizer

Expertul american Anthony Fauci spune că SUA poate aduce coronavirusul sub control până în primăvară cu ajutorul vaccinărilor cu doza a treia.

Medicul crede că, pentru a aduce coronavirusul sub control în SUA, guvernul trebuie să facă dozele booster disponibile pentru toți americanii dar și că este nevoie de un nivel cât mai crescut al vaccinării.

Pfizer pregăteşte vaccinul pentru grupa de vârstă 6 luni – 5 ani

Anthony Fauci anunţă că şi bebeluşii vor face vaccinul anti-COVID. Cel mai probabil, serul va fi disponibil din primăvara lui 2022, estimează principalul epidemiolog al Casei Albe.

Din fericire, într-o perioadă scurtă de timp, cel mai probabil la începutul anului 2022, în primul trimestru, vaccinul anti-COVID va fi disponibil pentru ei (pentru copiii mici, n.red)”, a declarat doctorul.

Pfizer aşteaptă autorizaţia

Oficialii de la Pfizer au anunţat că, până la sfârşitul lunii noiembrie, ar putea obţine de la FDA o autorizaţie de folosire în regim de urgenţă a vaccinului anti-COVID pentru copiii din grupa de vârstă şase luni – doi ani.

Gigantul din Big Pharma ar putea fi prima care ar putea pune pe piaţă un vaccin anti-COVID pentru copii mici, deoarece deja desfăşoară testele clinice pentru acest ser. De asemenea, Moderna şi Johnson & Johnson vor să înceapă testarea vaccinurilor pe copii mici.

Statele Unite sunt țara cu cel mai mare număr de cazuri confirmate de Covid-19, peste 48 de milioane, dar și cu cele mai multe decese cauzate de această boală, peste 785.000.

author avatar
Andrei Ștefan