AcasăȘTIRI EXTERNEPercheziții la reședința lui Biden. Alte șase noi documente confidenţiale, descoperite în...

Percheziții la reședința lui Biden. Alte șase noi documente confidenţiale, descoperite în casa președintelui din Wilmington

joe bidenJoe Biden, implicat într-o schemă de mită cu un cetățean străin. Cum încearcă FBI să-l acopere

Departamentul american de Justiție a găsit în această săptămână încă şase documente confidenţiale în reşedinţa familiei preşedintelui Biden din statul Delaware, a anunțat avocatul personal al președintelui american

„Departamentul de Justiţie a intrat în posesia unor documente relevante pentru investigaţia sa, inclusiv şase elemente constând în documente” clasificate, în timpul unei percheziţii care a avut loc, vineri, în reşedinţa preşedintelui american, a anunțat avocatul liderului american.

Percheziție de peste 12 ore la locuința lui Joe Biden

Unele dintre documentele clasificate şi alte materiale datează din mandatul lui Biden în Senatul SUA, unde a reprezentat Delaware din 1973 până în 2009, potrivit avocatului său, Bob Bauer. Alte documente au fost din mandatul său ca vicepreşedinte în administraţia Obama, din 2009 până în 2017, a spus Bauer.

Departamentul de Justiţie, care a efectuat o percheziţie ce a durat peste 12 ore, a luat şi câteva notiţe pe care Biden le-a scris de mână în calitate de vicepreşedinte, potrivit avocatului.

Preşedintele a oferit acces „la casa lui pentru a permite Departamentului de Justiţie să efectueze o percheziţie în întregul sediu pentru potenţiale înregistrări din perioada ca vicepreşedinte şi potenţiale materiale clasificate”, a spus Bauer.

Șeful de cabinet al președintelui Biden, în prag de demisie

Şeful de cabinet al preşedintelui american Joe Biden, Ron Klain, urmează să demisioneze în curând, după doi ani în această poziţie foarte sensibilă şi centrală la Casa Albă, a anunţat, sâmbătă, presa americană.

Potrivit The New York Times, Ron Klain „le-a recunoscut în privat colegilor săi, după alegerile intermediare din noiembrie că, după o perioadă istovitoare şi neîntreruptă alături de Joe Biden, care datează din campania din 2020, este gata să meargă mai departe”.

Plecarea acestui colaborator într-una dintre funcţiile cele mai apropiate de preşedinte ar putea interveni după discursul anual al lui Joe Biden privind starea Uniunii, programat pentru 7 februarie, scrie New York Times. Ron Klain ar demisiona într-un moment crucial al mandatului.

Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, ar putea anunţa oficial în săptămânile următoare că va candida pentru funcţia de preşedinte în 2024.

author avatar
Andreea Vlad
279 afisari

11 COMENTARII

  1. Motive absolut temeinice de anchetare si demisie. Nu se va intampla. Este alesul celor din umbra. De stfel de presedinti au nevoie : slabi, vulnerabili si dusi cu sorcova.

  2. Am vazut un interviu cu Newt Gingrich care spune totul despre subiect.Biden e senil,nu are niciun fel de discernamant,iar cei din jurul lui fura documente secrete si le dau chinezilor.USA este condusa acum de un grup globalist care are comanda laDavos

  3. Vor să-i facă vânt….Foarte bine. Dacă joacă cum trebuie, republicanii pot pune mâna pe putere. Ben Fulford asta spune. Și Tucker Carlson tot.

    • Pai regimul Johannis-Ciuca este tot al globalistilor BelzebutSoros dinDavos,daca pica Biden trebuie sa dispara si mafiotii lui Soros de la Bucuresti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger