AcasăȘTIRI EXTERNEPentru a-i feri de furturi, Napoli le oferă turiștilor ceasuri de plastic

Pentru a-i feri de furturi, Napoli le oferă turiștilor ceasuri de plastic

Pentru a-i feri de furturi, Napoli le oferă turiștilor ceasuri de plastic / Foto: printscreen

Pe măsură ce furturile de ceasuri se înmulțesc pe străzile din Napoli, în Italia, oficialul local din domeniul turismului a propus o alternativă surprinzătoare.

Președintele asociației operatorilor de turism Aidit, Cesare Foa, a declarat că hotelurile din oraș ar putea oferi vizitatorilor ceasuri de plastic în timpul șederii lor. Ceasurile personale ale turiștilor, care sunt mai scumpe, vor fi plasate într-un loc sigur pe durata șederii lor în Napoli.

Ceasuri la zece euro bucata

Această alternativă, a spus el, le-ar permite turiștilor „să se bucure de pacea și liniștea orașului”. Această declarație vine în urma recentei aventuri a actorului francez Daniel Auteuil. Potrivit agenției italiene de presă ANSA, actorul călătorea săptămâna trecută cu un taxi, când doi indivizi aflați pe un scuter i-au smuls ceasul, un Patek Philippe, în valoare de 39.000 de euro, prin geamul deschis al mașinii.

Potrivit oficialului turistic napoletan, această soluție le va permite vizitatorilor să aibă un „suvenir personalizat” din Napoli, pe care îl vor putea oferi apoi „familiei și prietenilor”, scrie 20 Minutes.

Acesta a ținut să sublinieze că Napoli nu este mai expus furturilor de pe stradă decât alte orașe italiene importante, precum Milano sau Roma. În plus, potrivit președintelui Aidit, această operațiune ar fi ieftină, întrucât prețul fiecărui ceas de plastic nu ar depăși 10 euro. Nu se știe încă dacă această propunere va fi pusă în practică.

author avatar
Tudor Borcea
552 afisari

2 COMENTARII

  1. Au ajuns rakeț….ăăă , refugiații ucrainieni și în Napoli ? Au adus cu ei stilul rus „davai ceas” ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger