AcasăȘTIRI EXTERNEPentagonul a găsit un nou balon de spionaj chinez. Acesta survolează America...

Pentagonul a găsit un nou balon de spionaj chinez. Acesta survolează America Latină (FOTO)

Pentagonul a dezvăluit că un al doilea balon de spionaj chinez a fost descoperit, de această dată deasupra Americii Latine, într-un un nou episod al unui caz care a răcit relaţiile dintre Washington şi Beijing.

Antony Blinken și-a amânat în ultima clipă o vizită în China.

Primul balon de spionaj, în spaţiul SUA

Cu o zi înainte, Statele Unite anunţaseră prezenţa unui prim balon de spionaj chinez în spaţiul lor aerian.

„Suntem la curent cu informaţii despre un balon care survolează America Latină. Considerăm că este un alt balon de spionaj chinez”, a declarat Pentagonul, care a completat.

„Este un aparat de zbor civil, folosit în scopuri de cercetare, în principal meteorologice”, care a deviat de pe traiectorie din cauza vântului, au asigurat autorităţile chineze.

Ce este balonul de spionaj?

Presupusul balon spion descoperit deasupra SUA este un dispozitiv meteorologic, au susținut chinezii. Este vorba despre un „dirijabil civil” care a deviat de la ruta planificată, au explicat aceștia.

Oficialii din China au mai spus că „regretă intrarea neintenționată” a balonului în spațiul aerian al SUA.

author avatar
Andrei Ștefan
508 afisari

4 COMENTARII

  1. ZIARE.COM , UN SITE DE GUNOAIE CE FAC PROPAGANDA POLITICA LAUDAND GUVERNUL CIUCA SI TOTI TRANTORII INCOMPETENTI DIN POLITICA ROMANEASCA , SASUL FIIND PREDILECTIA LOR SI A UNUI BASINOS ANALFABET CE SE DA ELVETIAN CE POSTEAZA SUB PSEUDO. MacGigi, Constant , CH1291 si MULTE ALTE NIK-URI

    COPISTII DE ARTICOLE ZIARE.COM, SUNT PLATITI BINE SA FACA PROPAGANDA SI SA LINGA IN KOOR CLASA POLITICA SI PE CIUCA CE INCEPE AZI VIZITE DE LUCRU IN EGIPT LA PIRAMIDE , CA SI IOHANNIS

    ZIARE.COM , UN SITE DE GUNOAIE CE SÙG PÙLA SILNIC FACAND PROPAGANDA POLITICA LAUDAND GUVERNUL CIUCA SI TOTI TRANTORII INCOMPETENTI DIN POLITICA ROMANEASCA , SASUL FIIND PREDILECTIA LOR SI A UNUI BASINOS ANALFABET CE SE DA ELVETIAN CE POSTEAZA SUB PSEUDO. MacGigi, Constant , CH1291 si MULTE ALTE NIK-URI

    COMUNISTII IMPUTITI DE PE ZIARE.COM CENZUREAZA SI STERG COMENTARIILE CITITORILOR SI LASA INJURATURILE SI INSULTELE ABJECTE ALE LOR POSTATE DE PE NIK-URI ANONIME LA COMENTARII

    ZIARE.COM ESTE UN SITE DE KAKATI ANALFABETI CE TRAIESC DIN COPIATUL ARTICOLELOR DE PE INTERNET MAI ALES DE PE FACEBOOK SI FAC PROPAGANDA MINCINOASA SCARBOASA LAUDAND CU NESIMTIRE GUVERNUL DE INFRACTORI SI PLAGIATORI AI ROMANIEI

    EXCREMENTELE ZIARE.COM CONTINUA SA EXISTE SI AZI , PUBLICAND ELOGII , DAR UNUI ALTUI CONDUCATOR SSSUPREM
    STATUL ESUAT SI LUCRU BINE FACUT . ROMANIA ESUATA SI JEFUITA IN STIL MAFIOT ! DE UN PLAGIATORUL GENERAL TAMPIT SI SLUGA UMILA

  2. 🤗,,,
    A zis Şişisaimping ca nu se vede numa ca americanii repede au vazut 2 luni… Apoi au calculat ei un timp si s-au dat seama ca Luna era aia mai mare.

  3. chinezii citesc prea mult jules verne.
    de sun tzu, cu arta războiului s-au plictisit.

  4. ,,Balloon a fost Deep State, nu chinezesc

    Motivul pentru care regimul nu a doborât un „balon spion chinezesc” în spațiul aerian al SUA este că obiectul argintiu văzut plutind deasupra Montanei este de fapt un balon de supraveghere Deep State care a spionat grupurile de miliție patriotică. După ce vestea balonului a ajuns în undele radio, Deep Staterii Lloyd Austin și generalul Mark Milley au anunțat că s-au gândit să doboare dirijabilul chinezesc, dar au optat să nu o facă, deoarece resturile ar fi putut răni persoane sau sa distruga bunuri.
    Biroul generalului Smith a contestat narațiunea oficială, spunând că Austin și Milley nu au intenția să tragă în balon pentru că este al lor, nu al Chinei, iar ei și regimul au lansat dispozitivul pentru a urmări în mod clandestin o mișcare de miliție angajată în prezent într-un antrenament perfect legal – exerciții în Montana centrală. „Traiectoria de zbor a balonului este diferită de ceea ce s-a spus public. Nu a intrat în SUA din Canada. A fost lansat de la Fairchild AFB din Washington și s-a mutat sub propria putere în Montana. Are propulsie electrică și este controlat de la distanță, ca o dronă”, a spus sursa noastră.

    Balonul s-a oprit la sud de Roundup, Montana, și a rămas nemișcat timp de câteva ore, fapt posibil doar cu turbopropulsoare alimentate cu energie solară suficient de puternice pentru a stabiliza balonul.
    La câteva mile mai jos, câteva sute de membri ai milițiilor din Montana și Wyoming au fost implicați
    într-un exercițiu comun de antrenament pe timp de iarnă, fără să știe că erau supravegheați.
    Deep State, a adăugat el, are tehnologie care poate număra numărul de fire de păr de pe mustața unei persoane din stratosferă și poate transmite acele date către un operator în timp real.
    „Dacă noi putem face asta, pot și ei”, a spus sursa noastră.
    Întrebat de ce White Hats nu a profitat de oportunitatea de a distruge balonul, el a spus :
    ,,- L-am fi doborât din cer dacă ar fi survolat centrele noastre de comandă.”
    Am întrebat de ce Deep State a folosit un balon când ar fi putut folosi un satelit.
    „Nu mai au acces la ele”, a spus el.
    Actualizare 1: Vineri seara, purtătorul de cuvânt al Casei Albe de la Tyler Perry Studios, Karine
    Jean-Pierre, a declarat că regimul a primit vestea de la Beijing că balonul studia condițiile atmosferice atunci când a zburat 6.300 de mile – o improbabilitate. White Hats continuă să spună că este Deep State și că regimul a fabricat explicația de la Beijing pentru a liniști mințile agitate.
    Actualizare 2: Un obiect a explodat pe cer deasupra Billings vineri seara târziu. O sursă din biroul generalului Smith a spus RRN că regimul ar fi putut-o doborî pentru a nu cădea în mâinile lui White Hat. „Ar fi de presus de administrația criminală Biden a umplut chestia aia cu arme biologice și să le lase să plouă asupra unui stat. Știm că a fost lansat de la Fairchild și stătea deasupra a 60.000 de oameni în timpul exercițiului de miliție”, a spus sursa noastră.
    Pălăriile Albe nu au nicio explicație pentru ce un al doilea balon a fost zărit peste America Latină.’’

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger