AcasăȘTIRI EXTERNEPedofilii britanici, în Polonia după copiii ucraineni / Prădătorii sexuali și crima...

Pedofilii britanici, în Polonia după copiii ucraineni / Prădătorii sexuali și crima organizată

Pedofilii britanici, în Polonia după copiii ucraineni / Prădătorii sexuali și crima organizată / Foto: printscreen

Pedofili din Marea Britanie au călătorit în Polonia pretinzând că oferă „asistență umanitară” refugiaților care fug din Ucraina, printre care se numără mii de copii neînsoțiți.

National Crime Agency (NCA) a declarat că zece infractori sexuali cunoscuți au călătorit în această țară în cele șase săptămâni care au urmat invaziei rusești, sub pretextul de a oferi asistență refugiaților.

5.000 de copii neînsoțiți, strămutați din Ucraina în primele săptămâni

Toți cei zece au fost interogați de autoritățile poloneze și au fost scoși din țară, a declarat un purtător de cuvânt al NCA. El a adăugat: „Avem o rețea internațională care identifică aceste amenințări, ne contactăm partenerii și le spunem că au un infractor sexual condamnat pe teritoriul lor”.

Până la 5.000 de copii neînsoțiți au fost strămutați în primele săptămâni ale conflictului. În prezent, două treimi dintre copiii ucraineni au fost alungați din casele lor, potrivit UNICEF, iar 200.000 au fost forțați să ajungă în Rusia, unde unii sunt dați spre adopție, scrie Daily Mail.

Purtătorul de cuvânt al NCA a continuat: „Nu cred că este o coincidență faptul că undeva în jurul a zece infractori britanici cunoscuți care au comis infracțiuni sexuale împotriva minorilor au călătorit în Polonia în primele șase săptămâni după invazia Ucrainei, presupunând că ar fi trebuit să ofere asistență umanitară.

„În mod normal, ei ar fi trebuit să declare autorităților poloneze condamnarea lor pentru infracțiuni sexuale. Am constatat, inevitabil, că nu au făcut-o”. „Din câte am înțeles, tuturor celor zece li s-a cerut să plece, în urma unui interviu cu autoritățile poloneze de imigrare și de aplicare a legii poloneze. Deci nu se mai află în Polonia”.

Refugiații, aur pentru crima organizată

În prezent, eforturile se concentrează pe împiedicarea infractorilor sexuali să călătorească în Polonia sau în alte țări și să fie expulzați dacă nu au respectat regulile. NCA a declarat că această problemă se numără printre „o întreagă gamă de amenințări reprezentate sau exacerbate de conflictul din Ucraina”.

Printre acestea se numără sclavia modernă, traficul de persoane și infracțiunile organizate în materie de imigrație care afectează refugiații.Poliția și serviciile de securitate sunt, de asemenea, îngrijorate de posibilele „scurgeri” de arme de foc și alte arme.

De asemenea, s-a înregistrat o creștere a finanțării ilegale, a criminalității cibernetice și a fraudei, inclusiv crearea de site-uri web care pretind a fi agenții de ajutorare pentru a colecta donații pentru ucraineni.

NCA conduce răspunsul britanic la crima organizată alimentată de războiul ucrainean și a creat, de asemenea, o celulă de combatere a cleptocrației pentru a viza „elitele corupte” afiliate cu Rusia și alte state ostile.

author avatar
Tudor Borcea
794 afisari

17 COMENTARII

  1. ASTA NU-I PREOCUPA PE CEI DE LA BRUXELLES !,PEDOFILIA TOT MAI CRESCUTA IN VESTUL EUROPEI.
    DEGENERATII EUROPENI PROTEJATII UE !.

  2. Cum poti sa ai incredere in englezi ,amerlicani si altii din UE cind majoritatea sint pedofili in Anglia 1 din 5 este pedofil inclusive Bidon este banuit de pedofilie ,niste natiuni degenerate ,pleava si borhotul uman ,Victorie pentru Rusia si BRICS impotriva drogatilor ,pedofililor si homolailor

  3. Pedofilia e doar o acoperire pentru ceva mult mai grav.Copiii sunt ori vanduti pentru organe sau pur si simplu mancati in ritualuri satanice.Chestia a inceput prin anii 1990 cu un grup de austrieci si SorinOprescu la Viena.Dupa aia peste un milion de copii au disparut din Romania

    • Din anii 1990 traficul de copii a avut mai multe directii 1-Viena Amsterdam Londra cu grupul mafiot Oprescu-Nastase 2-Brazilia cu grupul mafiot Mazare-Dragnea 3-Turcia cu Mazare-Dragnea-Sevil Shaideh-Nastase-Ponta-Ghita.Doctorii turci veneau la RinGrand Hotel unde examinau „marfa” care trebuia expediata la Stambul chiar la un spital NATO patronat de Erdogan

      • Precum vedeti traficul de copii este o afacere la cel mai inalt nivel sunt implicati bancheri,VIP-uri,presedinti,aristocrati.Deoarece ritualurile satanice cu mancat copiii sunt folosite la revigorarea unor babalaci satanisti care vor sa fie „nemuritori”. PS clinica si grupul doctorilor de la Viena faceau reclama la ” Gerovital” cica se dau cu creme…bla bla blaaaa.Si marmotele impachetau ciocolate in Elvetia ha ha ha

        • Faceti o socoteala in bani-un copil dezmembrat pentru organe valoreaza cam 100.000EURO…iar un copil mancat….dracu stie nu am idee
          In Turcia s-au vandut peste 10.000de copii pentru organe,inBrazilia cam tot asa si in directia Viena-Amsterdam-Londra restul.Toti cei implicati sunt miliardari in euro

      • @codruta si cucuveaua/Sa mai ai liniste si fericire in viata dupa adevarul tau din randurile postate cu referire la implicarea lui Nastase, Oprescu si Dragnea in traficul de copii, securistule. Si bineinteles sa-ti mai stea banii in conturi si buzunare tot la fel. Amin.

        • Stai linistit pupincuristule ca exista si dovezi…Nastase si ceilalti sunt niste DIAVOLI iar tu unul care serveste satanistii.

  4. Armata rusa a distrus 31 de laboratoare biologice in care se produceau tot felul de virusi letali pentru OM, inclusiv RABIE (turbare ) in Insula Serpilor si alte doua locatii, care sa fie aruncata din avion, lucru care ar fi insemnat MOARTE in proportie de 99 % pentru OMENIRE.
    Trupele speciale ruse au gasit si salvat peste 35 de mii de copii tzinuti inchisi in conditii inumane de catre oamenii lui Poponel Zelensky.
    Acei copii de diferite nationalitati : ucrainieni, rusi, europeni si chiar americani, erau destinati satanistilor care sa-i foloseasca pentru ritualuri satanice – viol, canibalism si vampirism.
    Acum poponarii englezi cauta copii printre copiii care au plecat din Ucraina sarind din lac in putz, din rau in mai rau, din Ucraina – tara Satanei, in Occident – tarile Satanei.

      • Bre, daca taceai „filfizon” (sic) ramaneai:

        „Rabia (lat. rabiere, derivat din rabhas – sanscrita veche: a fi violent) sau turbarea este o boală infecțioasă virală a mamiferelor provocată de virusul rabic, un virus neurotrop din genul Lyssavirus, familia Rhabdoviridae, care se găsește în saliva animalelor infectate. Alte denumiri ale bolii sunt turbare sau hidrofobie (în limba greacă „frică de apă“).”

        https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Rabie

  5. ei pai uite de aia rusii vor sa aduca cat mai multi la ei acasa, de aia. De pedofili, de trafic organe, de diverse. Macar in Rusia nu vor fi traficati, vor fi ingrijiti, chit ca nu au toate ”beneficiile” traiului in vest

  6. Retorica presei mainstream este ca:
    – s-au nascut asa
    – majoritatea nu molesteaza copiii
    – trebuie sa isi ascunda natura, ceea ce sunt ca altfel sunt stigmatizati si pierd oportunitati de angajare etc
    Sunt buni deci si NU ESTE VINA LOR

    Spre asta ne duce vestul, fratilor, spre abominatiunea asta

    The Los Angeles Times, in 2013, published an article titled “Many researchers taking a different view of pedophilia.” the piece reads, “Like many forms of sexual deviance, pedophilia once was thought to stem from psychological influences early in life. Now, many experts view it as a sexual orientation as immutable as heterosexuality or homosexuality. It is a deep-rooted predisposition —limited almost entirely to men— that becomes clear during puberty and does not change.”

    The article basically calls to stop stigmatizing pedophilia and start empathizing with pedophiles.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger