AcasăȘTIRI EXTERNEPedofilia, LEGALIZATĂ! Legea a trecut de Parlament. Care e vârsta minimă permisă

Pedofilia, LEGALIZATĂ! Legea a trecut de Parlament. Care e vârsta minimă permisă

pedofiliaPedepse mai ușoare pentru adulții care fac sex cu minori peste 14 ani.

Pedofilia este acum legală în California! Statul american adoptă o lege care ușurează pedepsele penale pentru homosexualii care fac sex cu minori.

Guvernul Californiei Gavin Newsom se află la un pas să adopte o lege ciudată care le permite pedofililor homosexuali să întrețină relații sexuale cu copiii în vârstă de 14 ani, dacă există „consens”. Adunarea Generală din California, condusă de democrați, a adoptat o legislație care ar ușura pedepsele penale pentru homosexualii care fac sex cu minori.

Proiectul de lege a fost introdus de un senator homosexual

Proiectul de lege SB 145 a fost introdus de senatorul de stat Scott Wiener, care este un homosexual declarat, și a fost aprobat de Senatul statului cu 23 de voturi pentru și 10 voturi împotrivă și adoptat de Adunare cu 41 de voturi pentru și 18 împotrivă, conform San Francisco Chronicle.

Potrivit acestui proiect, nu se permite copiilor mai mici de 14 ani să întrețină relații sexuale cu adulți. De fapt, creează reguli egale pentru agresorii sexuali heterosexuali și homosexuali și se aplică numai dacă victima are mai mult de 14 ani. Conform proiectului menționat anterior, sexul cu minori rămâne o infracțiune în California, chiar și cu acordul victimei.

Pedepse mai ușoare pentru pedofili

Dacă legea trece de guvernatorul Gavin Newsom, care cel mai probabil o va semna, scrie cbn.com, legislația nu le va mai permite judecătorilor să divulge identitatea unei persoane în registrul agresorilor sexuali dacă victima sa are între 14 și 17 ani, dar și vârsta lui, dacă victima nu are mai mult de 10 ani.

„Conform legislației actuale, un judecător poate decide dacă va plasa un bărbat care întreține relații sexuale normale cu o minoră în registrul infractorilor sexuali pe baza faptelor cazului. Dar dacă este implicat sexul anal sau oral sau penetrare vaginală cu orice altceva decât penisul, adultul trebuie să fie înregistrat ca infractor sexual – o ciudățenie a unui cod penal care a incriminat aceste acte până în 1975. (…) Curtea Supremă din California a confirmat diferența juridică în 2015, argumentând că, din cauza actului sexual vaginal poate duce la sarcină, forțarea unui tată să se înregistreze ca infractor sexual l-ar supune unei stigmatizări sociale care ar putea îngreuna găsirea unui loc de muncă și întreținerea copilului său.”, se arată în proiectul de lege, aprobat de autoritățile californiene.

author avatar
Andreea Vlad
2.909 afisari

3 COMENTARII

  1. Domnu Orbaaan,ia aminte si incropeste si mata ceva asemanator la repezeala in favoarea pedofililor.Doar ai dovedit cat de mult ii compatimesti,ii mangai pe cerstet si le plangi de mila pedofililor.Impreuna cu cu cativa „magistrati”care de ani de zile ii favorizeaza pe infractorii sexuali achitandu-i pe banda rulanta pedepsindu-i „exemplar” cu suspendare.Acum s-ar simti si mai incurajati,protejati,mai ales ca madam Procuror General al Romaniei a transmis un mesaj clar in plenul CSM-ului:lasati pedofilii in pace,de vina sunt fetitele,minorele,care doresc sa „procreeze.”Daca va vine sa creedeti.

  2. s a facut de rahat california cu legea asta cu dedicatie pt hollywood sa poata turna filme in voie ca de asta se cere !!!!!!!!!! trist e ca astia vor dupa sa si impuna peste toate tarile unde sunt papagali legile lor ca cica sunt bune de urmat ca sunt democratii care dau lumina peste tot!!!!!!!

  3. Cam ce vor democrații in intreaga lume, homosexualitate, pedofilie, lgbt, exterminare, ateism, etc. Cheltuiesc miliarde sa il dărâme pe trump ca le sta in cale, calea de a distruge lumea pe care o știm si a o transforma intr-o lume fara drepturi, doar sclavi. Sa decida cine poate sa respire si cine nu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger