AcasăȘTIRI EXTERNEPe cine trimite Rusia pe front: recruţi "rupţi" de beţi! Fost general...

Pe cine trimite Rusia pe front: recruţi „rupţi” de beţi! Fost general rus: „Nu am văzut niciodată oameni treji acolo” (VIDEO)

Pe cine trimite Rusia pe front: recruţi "rupţi" de beţi! Fost gerenar rus: "Nu am văzut niciodată oameni treji acolo"

Deputatul rus Andrei Guruliov, care a fost comandant adjunct al districtului militar de sud al Armatei Ruse, explică la televiziunea rusă că întotdeauna recruții și oamenii mobilizați în Rusia au fost „un pic amețiți”.

„Așa a fost întotdeauna și întotdeauna va fi așa”, spune el.

Tradiţia din Rusia: recruţi beţi

Rușii care sunt chemați la centrele de recrutare se prezintă, în foarte multe cazuri, „rupți” de beți.

În mod normal, toți sunt un pic amețiți, ca să fiu delicat. Apoi unii spun: îți poți imagina, au ajuns beți! Eu spun: Ascultă. Am văzut cum au recrutat din Cecenia, cum am chemat rezerviști în tabere de instrucție.

Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji acolo. Este adevărul, așa a fost întotdeauna în țara asta. Trebuie doar să menții ordinea. Chiar și cei beți dorm în corturile lor. Dorm și apoi merg să studieze știință militară.

Așa a fost întotdeauna și întotdeauna va fi așa”, a spus Andrei Guruliov, în timp ce prezentatorul TV Vladimir Soloviov râdea.

S-au îmbătat în drumul spre recrutare

Unii ruși s-au îmbătat chiar pe autobuzul care îi ducea la centrele de instrucție militară după încorporare.

În imagini ce au apărut în online se văd mai mulți dintre noii recruți ai lui Vladimir Putin cum se clatină din cauză că sunt beți criță. Unii sunt filmați cu pantalonii în vine, alții cum dorm în iarbă.

Fost comandant adjunct al Districtului Militar Sudic al Rusiei, Andrei Guruliov, susține că așa a fost mereu în Rusia și așa va fi mereu, iar el nu a văzut niciodată oameni treji la recrutare.

author avatar
Andrei Ștefan