AcasăȘTIRI EXTERNEPe cine trimite Rusia pe front: recruţi "rupţi" de beţi! Fost general...

Pe cine trimite Rusia pe front: recruţi „rupţi” de beţi! Fost general rus: „Nu am văzut niciodată oameni treji acolo” (VIDEO)

Pe cine trimite Rusia pe front: recruţi "rupţi" de beţi! Fost gerenar rus: "Nu am văzut niciodată oameni treji acolo"

Deputatul rus Andrei Guruliov, care a fost comandant adjunct al districtului militar de sud al Armatei Ruse, explică la televiziunea rusă că întotdeauna recruții și oamenii mobilizați în Rusia au fost „un pic amețiți”.

„Așa a fost întotdeauna și întotdeauna va fi așa”, spune el.

Tradiţia din Rusia: recruţi beţi

Rușii care sunt chemați la centrele de recrutare se prezintă, în foarte multe cazuri, „rupți” de beți.

În mod normal, toți sunt un pic amețiți, ca să fiu delicat. Apoi unii spun: îți poți imagina, au ajuns beți! Eu spun: Ascultă. Am văzut cum au recrutat din Cecenia, cum am chemat rezerviști în tabere de instrucție.

Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji acolo. Este adevărul, așa a fost întotdeauna în țara asta. Trebuie doar să menții ordinea. Chiar și cei beți dorm în corturile lor. Dorm și apoi merg să studieze știință militară.

Așa a fost întotdeauna și întotdeauna va fi așa”, a spus Andrei Guruliov, în timp ce prezentatorul TV Vladimir Soloviov râdea.

S-au îmbătat în drumul spre recrutare

Unii ruși s-au îmbătat chiar pe autobuzul care îi ducea la centrele de instrucție militară după încorporare.

În imagini ce au apărut în online se văd mai mulți dintre noii recruți ai lui Vladimir Putin cum se clatină din cauză că sunt beți criță. Unii sunt filmați cu pantalonii în vine, alții cum dorm în iarbă.

Fost comandant adjunct al Districtului Militar Sudic al Rusiei, Andrei Guruliov, susține că așa a fost mereu în Rusia și așa va fi mereu, iar el nu a văzut niciodată oameni treji la recrutare.

author avatar
Andrei Ștefan
454 afisari

19 COMENTARII

  1. Recesamantul din 2001 din Ucraina :de etnie rusa 56% si 44% ucrainieni +belarusi+polonezi +romani + bulgari +tatari +evrei .
    Rus sau ucrainean bea la fel ,in plus cand stiu ca au sansa sa nu se mai intoarca vrodata isi fac curaj prin bautura .

  2. Ca la radio Erevan..nu-i „recrutare” ci mobilizare (parțială) iar aia nu sunt „recruți” ci trecuți prin armata deja..in rest se cunoaște, nimic nou sub soare..

  3. Va amintiti de distinsul preliceanu de la un digi 24,,globalist convins pana în măduva oaselor cum infier acel individ beat intervierat de ,o reporterita ,cum c,ar fi soldat rus într,o degringolada de dinaintea unei bătăli,dar realitatea era ,ca reportajul cu pricina era făcut cu mulți ani în urma ,în fata unei discoteci ,iar tema interviului era cu totul alta decat razboiul ,lucru ce i,a adus sfârșitul lui guru CTP din televiziune fiind dat pe ușa din dos ,nu ma așteptăm de la national ,la astfel de reportaje scrise pe genuchi

    • Povestea asta am auzit,o în zeci de variante ,aproape în fiecare catun românesc pe unde au trecut rușii s,a povestit întâmplarea asta ,acum na ,poate chiar a fost bunicul tău cel cea trăit povestea ,dar ma îndoiesc sincer

  4. PS
    unii din armata lui Biden își taie cucul și se cred „femei” precum ca „amiralul” Rachel. parca tot mai buna-i beutura..

  5. Nu aia e ceva normal. Anormalitatea e sa nu bei in Rusia.
    Hai sa va zic o poveste reala din al 2lea razboi mondial.
    Cand au intrat rusii in tara se uitau prin toate ograzile evident dupa nemti. Insa luau si consumau tot ce gaseau. Asa se face ca într-o seara ajunge armata sovietica si in satul lui bunicu. Odata ajunsi in casa lui bunicu au daramat tot apoi convinsi ca nu e nici un neamț pe care daca il gasea il impusca pe loc, au plecat spre alte mai putin de 1.Bunicu nu s-a prins ca un rus s-a ascuns in pivnita. Asa se face ca dimineata cand s-a sculat bunicu principalul lucru care l-a facut a fost sa vada daca fierbe vinu. Insa odata ajuns in pivnita constata cu surprindere ca nu mai era un strop de vin in butoi. Apoi cand se apleaca sub butoi vede soldatul rus mort de beat…

  6. De fapt ce facuse. A spart cu baioneta, a dat cep la butoi si a stat sub butoi a baut cat a putut pana a cazut in coma alcoolica…
    Bunicul temator a dat fuga sa spuna in sat sa anunte jandarmul.
    Insa cum sa iasa pe poarta o patrula rusa da sa intre. Bunicul incearca sa se inteleaga sa le spune, patrula intreaba de soldat si asa se face ca ajung la soldat om pivnota iar cand il vad pe betiv rusii ii pun tevile lacap lui bunicu gata sa traga. Beat mort crița si murdar de vin para asasinat de bunicu…

  7. Intamplarea fericita face ca bunica sa vada scena si sa secl mhuihereasca si sa planga sa strige ca sa nu il impuste caci nu l-a omorat. Atunci de pe ulita satului intra alti soldati rusi printre care si un basarabean. Bunicu iar le explica ca nu e mort ca e beat ca sa nu traga. Basarabeanul aude si le traduce repede in rusa… Atunci isi pun armele pe umar, un comisar se repede sub butoi il miroase, ai asculta inima si il trezeste. Apoi tipa la el probabil soldat cutare,,, drepti! Betivul grohaie pare ca injura apoi deschide ochii si cand vede ca e un superior, da repede sa se ridice… 🤗… Insa amuzant cade exact la loc palanca parca si mai somnoros…

  8. Atunci comisarul scoate pistolul il impusca de 2 x in cap respectiv in piept, apoi da un ordin vin 2 soldati il apuca de picioare si il taresc afara din curte spre plansul buniciilor care nu au mai dormit 3 zile de frica sa nu ai impuste si pe ei. Anul acela greu, bunicul a trait fara vin cu exceptia sarbatorilor cand a primit niste vin de la niste boieri unde mai lucrau vara.

  9. E ca la presa,recrutii rusi sunt rupti de beti,jurnalistii lui Soros rupti de prosti.Asta e stire,ba,idiotilor?

  10. Toti rusii beau, de ce ar face exceptie soldatii lui Putin. In al doilea razboi mondial li se dadea 250 ml de vodca pt. a nu mai avea frica sa lupte contra nemtilor. Insa daca se retrageau , comiisarii NKVD aveau ordin sa-i impuste. Pt. guvernantii taristi sau sovietici rusul nu avea nici o valoare, asa cum nu are nici acum

  11. Sa vedeti ce PRAPAD fac militarii americani in barurile din Gemania,cand au permisie pentru orasi.

  12. Daca vreunul din scribalaii de azi ar fi facut armata, ar fi trait pe viu, aici in tara, ”minunile” care (cred ei) ca le devoaleaza, ar fi vazut ca nici recrutii nostri nu erau ”fara damf” mai putin de 70%. Dar ce sa-i reprosezi omului ??? Minimum 30 de zile, secatura totala pe partea asta. Si stiu asta pentru ca am fost ”in tema”, armata la un centru militar, si atunci ce sa le reprosezi amaratilor aia, care stiu de la inceput ca pleaca la razboi, de unde nu e sigur ca nu vii in costum de tabla.Sa fim rezonabili.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger