AcasăȘTIRI EXTERNEPaul Haggis, regizor laureat cu Oscar, acuzat de viol! A plătit o...

Paul Haggis, regizor laureat cu Oscar, acuzat de viol! A plătit o AVERE ca să scape basma-curată

Regizorul canadian Paul Haggis, laureat al premiului Oscar, a fost găsit joi vinovat de către un tribunal civil din New York pentru violarea unei specialiste în publicitate în 2013, căreia îi va fi obligat să-i plătească 7,5 milioane de dolari.

Bărbatul a fost judecat de către un juriu civil la Curtea Supremă din New York, la finalul unui proces care a început pe 19 octombrie.

L-au mai acuzat şi alte 3 femei

Cineastul canadian a fost acuzat de agresiune sexuală şi de alte trei femei. Mai recent, în iunie, Paul Haggis a fost arestat în sudul Italiei, din nou pentru o prezumată agresiune sexuală comisă asupra unei tinere femei, acuzaţie pe care cineastul a negat-o.

În plângerea sa, Haleigh Breest afirmă că în seara zilei de 31 ianuarie 2013, după proiecţia unui film în Manhattan, regizorul a insistat ca ea să vină în apartamentul lui, deşi tânăra i-a spus că ar prefera să meargă într-un bar.

Odată ajunşi în apartament, Paul Haggis i-a făcut mai multe avansuri, înainte de a o obliga să întreţină cu el un raport sexual oral şi, apoi, să o violeze.

Cine este Paul Haggis?

Paul Haggis este un regizor în vârstă de 69 de ani al filmului „Crash” şi scenaristul lungmetrajelor „Million Dollar Baby” şi „Casino Royale”.

Cunoscut pe plan internaţional drept unul dintre creatorii popularului serial TV „Walker Texas Ranger”, Paul Haggis a câştigat în 2006 premiile Oscar pentru cel mai bun film şi pentru cel mai bun scenariu original cu lungmetrajul „Crash”.

author avatar
Andrei Ștefan
300 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce prost ! Cu 7,5 milioane dolari isi cumpara 5-6000 de ucrainience intre 14-20 de ani. Dar el e prost si a f ututo pa Haleigh Breest care a spus ca a violat-o.

    • Bine zis,de ce nu a reclamat a doua zi ??????? jegoasa s-a bucurat sa fie vazuta in compania lui ,poate pe moment a avut si avantaje materiale !

  2. Unde esti sugiuk de la caderi si lins cizmele? Ca paul le ia iepueste mai repede ca tine. Acolo la tirasopl sunteti mai inceti. Sub pasarela.

  3. Pff… De bani aia iti inchiriai un stadion de cruduțe… Eu cred ca sunt femei dinamita💣 astea.
    Ațița cineastu pana cand nu mai rezista apoi cineastu ca orice cineast mai pune mana, insa femeia dinamita intoarce foaia si il da in judecata pt atingere si viol si dupaia aranjeaza cu avocatul cat din cei 7mil sa ia.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...