AcasăȘTIRI EXTERNEAtac armat în două școli din America! Patru persoane împușcate, doi morți...

Atac armat în două școli din America! Patru persoane împușcate, doi morți / Ce acuzații lansează Joe Biden

atac armatBaie de sânge la Dallas: un atacator a ucis 9 oameni şi a rănit alţi 7! Martorii: "Trăgea în toate direcţiile"

Un nou atac armat a avut loc la un campus universitar din Statele Unite. Tragedia s-a soldat cu decesul a doi agenți de securitate. Și în Minnesota a avut loc un atac, chiar în fața unei școli. Doi elevi au fost răniți

Un bărbat înarmat a semănat groaza în campusul unei universităţi private din Virginia, deschizând focul asupra mai multor persoane. Doi agenți de securitate au fost secerați de gloanțe, declarându-se decesul lor.

Suspectul a fugit înainte de a fi arestat. Atacatorul, un tânăr de 27 de ani, a fost rănit de glonţ fără ca forţele de ordine să precizeze în acest stadiu dacă şi-a provocat rănirea sau dacă a fost lovit în timpul unui posibil schimb de focuri cu cei doi agenţi ucişi.

Suspectul a fost prins

El a fost îngrijit la spital înainte de a fi acuzat pentru patru fapte şi închis fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, a indicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Virginia, Corinne Geller.

Președintele Joe Biden a reacționat imediat după incident. „Un nou atac fără sens a luat viaţa a doi curajoşi ofiţeri”, a scris pe Twitter preşedintele Joe Biden. „Violenţa prin arme de foc contra forţelor de ordine este josnică şi trebuie să înceteze”.

În Richfield, Minnesota, doi elevi au fost loviţi de gloanţe dup-amiază în momentul în care se aflau pe trotuar, aproape de intrarea în şcoala lor, a indicat Poliţia locală. „Unul dintre cei doi elevi a murit ca urmare a rănilor, celălalt rămâne în stare critică”, a precizat Poliţia. Două persoane au fost arestate şi o armă recuperată.

author avatar
Andreea Vlad