AcasăȘTIRI EXTERNEParisul, bombardat de Rusia/Imagini apocaliptice din capitala Franței! (FOTO/VIDEO)

Parisul, bombardat de Rusia/Imagini apocaliptice din capitala Franței! (FOTO/VIDEO)

Scene de groază în Paris: explozia Turnului Eiffel și avioane de luptă deasupra bazilicii Sacré-Coeur. Acest scenariu catastrofal a fost pus în scenă într-un videoclip de propagandă al Kievului pentru a face țările europene să reacționeze și să închidă spațiul aerian deasupra Ucrainei și să trimită avioane de luptă forțelor lui Volodimir Zelenski.

Difuzat sâmbătă de Parlamentul ucrainean (Rada Supremă), videoclipul imaginează Parisul într-o situație de război.

„Astăzi este Ucraina, mâine va fi toată Europa”

În imagini apare o femeie pozând în fața Turnului Eiffel, înainte să fie bombardat: proiectilele sunt lansate și izbucnesc explozii. Videoclipul, însoțit de strigăte și plânsete de bebeluși pe fundal, oferă o imagine apocaliptică a capitalei franceze, scrie TVA Nouvelles.

La final, un mesaj și o cerere: „închideți cerul deasupra Ucrainei”, „dați-ne avioane de luptă”.

„Celebrul Turn Eiffel din Paris sau Poarta Brandenburg din Berlin vor rămâne în picioare sub bombardamentul nesfârșit al trupelor ruse? Credeți că asta nu vă privește, că nu are legătură cu voi? Astăzi este Ucraina, mâine va fi toată Europa. Rusia nu se va opri în fața nimănui”, a postat pe Twitter pagina parlamentului ucrainean care însoțește videoclipul.

De câteva zile, Ucraina presează NATO să creeze o „no fly zone” deasupra țării. Înființarea unei zone de excludere a zborului ar interzice avioanele de luptă rusești peste anumite orașe din Ucraina, cum ar fi capitala Kiev.

„Dacă noi cădem, veți cădea la rândul vostru”

Dar președintele ucrainean Volodimir Zelenski se confruntă cu reticența Europei și a Statelor Unite, care se tem că o astfel de măsură va  alimenta conflictul și va genera un conflict direct al aliaților cu Rusia.

În mod similar, Washingtonul a refuzat săptămâna aceasta oferta Poloniei de trimite unele din avioanele sale de luptă Kievului.

„Dacă noi cădem, veți cădea la rândul vostru”, avertizează textul la sfârșitul videoclipului, folosind un citat al lui Zelenski.

 

author avatar
Tudor Borcea
4.230 afisari

11 COMENTARII

  1. „Astăzi este Ucraina, mâine va fi toată Europa”??????
    Daca ne amestecam in laturile tale ucrainiene sigur asa va fi Zenenski. Numai ca noi nu ne amestecam iar noi romanii avem destule motive sa nu o facem. Cand restitui teritoriile romanesti luate cu japca de la romani, actorasule?

    • Mare dreptate ai. Se pare ca vrea neaparat razboi mondial acest actor si nu doar el. El e doar actorul pus sa bage batul prin gard. Vreau sa cred ca NU il vor asculta europenii daca vor ca Europa sa nu devina o ruina sau asta e interesul unora carora nu le pasa de Europa.

  2. Propaganda marionetelor ucrainiene preluata si imprastiata de ziarul national. Acum prezentati videoclipuri ca fiind stiri. Chiar nu aveti discernamant?

  3. Sunteti iresponsabili. Inteleg ca ziarele au nevoie de click bait, dar cu criza imigrantilor, apoi cu covidul si acum cu razboiul Rusia -Ucraina, ati luat-o razna de tot cu titlurile astea. Chiar vreti sa traiti pe baza inspaimantarii inutile a publicului?!

  4. Ce porcarie satanica cu caracter ritualic ! Asta nu-i de la ukropi ci direct de la Cabala satanist- pedofil-canibala de la Pentagram/Londra/Davos/Vatican !

  5. Poate ca reclama avea mai mult succes daca femeia din reclama nu era alba. O incercare disperata de a extinde razboiul.

  6. Asta isi doreste papusarul Zelensky!!!Vrea sa atraga toata Europa in razboi! Nu destul ca si-a batut joc deja de poporul ucrainean. Nu are de cat sa si rezolve problemele intre ei!

    • Se pare ca da. Ce ii pasa de Europa are sigur si alta cetatenie, isi face treaba si se cara. Vorba aia incaiera-i drace ca si mie-mi place. Asta e ce face cu acord de la America cea care aduce pace peste tot pe unde se baga. Sa fie la ei pacea pe care o aduc ei in lume. Asa sa-i ajute Dumnezeu ca mult bine fac acesti americani. Noroc cu ei ca ne pazesc ca altfel nu aveam linistea pe care o avem.

  7. Iata ce-si doresc criminalii ucrainieni pentru Europa. Cine nu cunoaste bestialitatea ucrainiana n-au decat sa le planga de mila.Astazi femei, copii batrane ucrainience primesc ajutor de la romani, romani care le-au oertat pentru ca strabunii lor au ucis la Fantana Alba peste3000 de femei , copii batrani, oamnei care doreau sa vina in tara mama,Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger