AcasăȘTIRI EXTERNEPanică la Paris! Atac cu cuțitul la Gare de Lyon: trei victime!...

Panică la Paris! Atac cu cuțitul la Gare de Lyon: trei victime! (VIDEO)

Cel puţin trei persoane au fost rănite într-un atac cu cuțitul comis, sâmbătă dimineaţă, la staţia Gare de Lyon, una dintre marile gări ale Parisului.

Presupusul atacator a fost arestat.

Atacul, soldat cu trei victime

Incidentul a avut loc sâmbătă și pune din nou la încercare nervii orașului gazdă al Jocurilor Olimpice înainte de deschiderea Jocurilor de vară peste șase luni. Una dintre persoanele rănite e în stare gravă, celelalte două fiind rănite mai ușor.

Securitatea în Paris este sporită în timp ce se pregătește să primească 10.500 de olimpici și milioane de vizitatori pentru primele Jocuri Olimpice din ultimul secol în capitala franceză.

Cine ar fi vinovatul?

Franța a fost cuprinsă de o serie de atacuri ale militanților islamiști în ultimul deceniu, dar și atacuri ocazionale ale unor persoane cu tulburări mintale.

Ziarul Le Figaro a afirmat că atacatorul de la Gare de Lyon de sâmbătă dimineața este din Mali și are un permis de conducere italian, citând o sursă anonimă din cadrul poliției.

Altfel, cel mai recent, un bărbat a vizat trecătorii din apropierea Turnului Eiffel în decembrie, ucigând un turist german cu un cuțit și rănind alte două persoane.

author avatar
Andrei Ștefan
276 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu francez exotic, francez „de peste mari”. Sunt mii de astfel asazisi cetateni francezi, i-am vazut cand am fost in Franta, iar noi romanii suntem dispretuiti. VIVE LA FRANCE!!!

    • „iar noi romanii suntem dispretuiti.”
      pai si? nu-i spre binele nostru?
      franta nu va mai exista iar regiunile care se vor desprinde vor fi emirate califate si alte K k-ate! vrea vreun roman sa stea acolo? si chiar daca sunt masochiste, n-avem noi suficiente oaze de „cultura” otomana? tre sa te duci pana acolo? kebab, sarmale, saorma si ciorba manancam si aici! ba chiar mai bune ca punem shorici da’ porc!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri