AcasăȘTIRI EXTERNEPanică la Londra. Incendiu devastator în mijlocul metropolei. 18 persoane rănite printre...

Panică la Londra. Incendiu devastator în mijlocul metropolei. 18 persoane rănite printre care 6 copii

Un incendiu de proporții a izbucnit la Londra, Marea Britanie, unde 18 persoane au primit îngrijiri medicale, fiind intoxicate cu fum, printre care și șase copii.

Incendiul a avut loc, sâmbătă după-amiază, într-un apartament dintr-un bloc turn cu 16 etaje.

„Apartament de la primul etaj este deteriorat în întregime de incendiu, dar pompierii au împiedicat răspândirea focului și la etajele superioare. Aproximativ 100 de persoane au fost evacuate din clădire, iar mai mulți locatari au rămas în apartamentele lor”, a precizat comandatul pompierilor.

Peste 60 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului.

Acest incendiu amintește de un altul care a avut loc în anul 2017. Atunci au murit 6 persoane iar alte 74 au fost rănite.

Incendiul a izbucnit în timpul nopții la un bloc turn cu 24 de etaje din vestul Londrei. Acesta este unul dintre cele mai grave incendii care are loc în capitala Marii Britanii.
Sute de pompieri s-au luptat mai multe ore cu flăcările, care au cuprins în aproximativ 15 minute întreaga clădire
Aproximativ 200 de pompieri au intervenit la fața locului. Aproximativ 40 de echipaje au fost trimise la fața locului.
Corespondentul BBC a spus atunci că incendiul se vede de la kilometri distanță, iar un prezentator de la postul de televiziune Channel 4 a declarat că este „acoperit de cenușă”.

„Mă acoperă cenuşa, atât de grav este. Mă aflu la 100 de metri şi sunt absolut acoperit în cenunşă. Este atât de sfâşietor, am văzut pe cineva făcând semne cu lanterna la vârf şi este evident că nu poate ieşi”.

 

author avatar
Eli Dan Davidescu
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger