AcasăȘTIRI EXTERNEPanică la bordul unei aeronave! Un pasager a încercat să deschidă uşa...

Panică la bordul unei aeronave! Un pasager a încercat să deschidă uşa avionului în timpul zborului – VIDEO

sursa foto: captură video youtube

Au fost momente greu de imaginat pentru pasagerii unei aeronave aflate în zbor, după ce un bărbat ar fi încercat să deschidă ușa avionului.

Alți oameni aflați la bord au intervenit pentru a-l împiedica pe bărbat să comită gestul periculos.

Un avion al companiei American Airlines cu destinaţia Chicago s-a întors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, după ce unul dintre pasageri a încercat să deschidă uşa în timpul zborului, a anunţat presa americană, conform news.ro.

Sunt imagini care au ajuns pe internet și care surprind momente dramatice derulate la bordul aeronavei. O înregistrare video care a circulat pe reţelele de socializare şi în mass-media începând de marţi arată cum alţi pasageri îl împiedică pe bărbat să deschidă uşa uneia dintre ieşiri.

Avionul ajunsese la 8.000 de metri altitudine

Avionul decolase din oraşul Albuquerque, în sud-vestul ţării, și ajunsese aproape de 8.000 metri altitudine înainte de a se întoarce, potrivit datelor de urmărire a zborului. Din fericire, s-a aflat că aeronava s-a întors în siguranță la sol.


„Zborul 1219 al American Airlines s-a întors în siguranţă pe Aeroportul internaţional Sunport din Albuquerque, New Mexico, marţi, 20 februarie, în jurul orei locale 14:40 (21:40 GMT), după ce echipajul a raportat o tulburare a pasagerilor”, a anunțat Agenţia americană de reglementare a aviaţiei civile (FAA) pe site-ul său.

În acest caz se fac cercetări. „FAA desfăşoară o anchetă”, a adăugat FAA, fără a oferi alte informaţii despre incident.

Unul dintre pasageri, Blaze Ward, a declarat, intervievat fiind de ABC, că bărbatul „coborâse deja mecanismul de siguranţă şi avea ambele mâini pe manetă”. „A fost o diferenţă de presiune, ca un şuierat”, a relatat acesta.

Nu este singurul incident apărut la bordul unui avion american în ultima perioadă. Deşi în SUA nu a mai avut loc un accident mortal de avion de linie de mai bine de un deceniu, vigilenţa în acest sector a crescut de la incidentul de luna trecută, când uşa unui Boeing 737 MAX 9 al companiei Alaska Airlines s-a desprins în aer.

Citiți și:

Avionul Boeing ce poate pierde pasageri în timpul zborului! A aterizat de urgență după ce a rătăcit un geam

Un avion s-a rupt în aer! Au murit toţi oamenii de la bord. Cum poţi exclude, în 2024, avioanele Boeing 737 din căutările pentru zboruri

author avatar
Andrei Coman
323 afisari

5 COMENTARII

  1. la 8.000 de metri altitudine
    se poate deschide doar cu dinamita:
    asa spune „presiunea aerului”.