AcasăȘTIRI EXTERNEPanică la bord! Însoțitor de zbor, atacat de un pasager / Ce...

Panică la bord! Însoțitor de zbor, atacat de un pasager / Ce s-a întâmplat după ce bărbatul s-a întors cu spatele – VIDEO

avionPanică la bord! Însoțitor de zbor, atacat de un pasager / Ce s-a întâmplat după ce bărbatul s-a întors cu spatele - VIDEO

Un incident șocant a avut loc într-un avion al companiei americane American Airlines. Un însoțitor de zbor a fost atacat de un pasager violent, care i-a dat cu un pumn în cap.

Momentul a fost surprins cu telefonul de un alt pasager și a devenit viral pe Internet.

Ceilalți pasageri au fost șocați și au ajutat echipa să-l rețină pe agresor, care a fost arestat la aterizarea pe Aeroportul Internațional Los Angeles, potrivit New York Post. Identitatea lui nu a fost dezvăluită, dar agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare

Incidentul a avut loc miercuri, 21 septembrie, în timpul unui zbor al companiei American Airlines, de la San José del Cabo (Mexic) la Los Angeles.

Pasagerul a fost supărat și a devenit violent pentru că însoțitorul de zbor i-a spus să nu folosească toaleta de la clasa întâi.

„A început să țipe la el, iar însoțitorul de bord s-a întors și a plecat, cred că avea de gând să meargă să facă ceva. Dar, în timp ce se îndepărta, tipul a sărit de pe scaun și l-a lovit cu pumnul, din spate. A fost total neprovocat“, a declarat un pasager.

author avatar
Andreea Vlad