AcasăȘTIRI EXTERNEPanică la bord! Însoțitor de zbor, atacat de un pasager / Ce...

Panică la bord! Însoțitor de zbor, atacat de un pasager / Ce s-a întâmplat după ce bărbatul s-a întors cu spatele – VIDEO

avionPanică la bord! Însoțitor de zbor, atacat de un pasager / Ce s-a întâmplat după ce bărbatul s-a întors cu spatele - VIDEO

Un incident șocant a avut loc într-un avion al companiei americane American Airlines. Un însoțitor de zbor a fost atacat de un pasager violent, care i-a dat cu un pumn în cap.

Momentul a fost surprins cu telefonul de un alt pasager și a devenit viral pe Internet.

Ceilalți pasageri au fost șocați și au ajutat echipa să-l rețină pe agresor, care a fost arestat la aterizarea pe Aeroportul Internațional Los Angeles, potrivit New York Post. Identitatea lui nu a fost dezvăluită, dar agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare

Incidentul a avut loc miercuri, 21 septembrie, în timpul unui zbor al companiei American Airlines, de la San José del Cabo (Mexic) la Los Angeles.

Pasagerul a fost supărat și a devenit violent pentru că însoțitorul de zbor i-a spus să nu folosească toaleta de la clasa întâi.

„A început să țipe la el, iar însoțitorul de bord s-a întors și a plecat, cred că avea de gând să meargă să facă ceva. Dar, în timp ce se îndepărta, tipul a sărit de pe scaun și l-a lovit cu pumnul, din spate. A fost total neprovocat“, a declarat un pasager.

author avatar
Andreea Vlad
417 afisari

7 COMENTARII

  1. America se duce pe tobogan…e clar.Ati umplut de refugiati fara acte acum sa va faceti bors.La cucaracha…box in avion…parca esti in autobuzul din Somalia

  2. „Momentul a fost surprins cu telefonul de un alt pasager”
    -toti 3 erau intelesi!
    (doar la Guantanamo s-ar mai afla altceva in plus)

  3. Andreeo, fato, ori esti proasta, ori esti proasta. Una scri in titlu si alta in articol. Nu ne-ai spus „Ce s-a întâmplat după ce bărbatul s-a întors cu spatele”. Asa sunt toate articolele tale. Nu ai niciun articol in care, la comentarii, cineva sa nu iti spuna ca esti proasta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger