AcasăȘTIRI EXTERNEPANICĂ în aer! A vrut să deschidă ușa avionului în zbor: ”Iisus...

PANICĂ în aer! A vrut să deschidă ușa avionului în zbor: ”Iisus mi-a spus”

PANICĂ în aer! A vrut să deschidă ușa avionului în zbor: ”Iisus mi-a spus”

Un episod şocant s-a consumat timpul unei curse efectuate de o aeronavă a companiei Southwest Airlines. O femeie a încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului și a mușcat un pasager care a vrut să o oprească.

Elom Agbegninou, de 34 de ani, se afla sâmbătă după-amiază într-un avion care zbura din Houston la Ohio, când a devenit foarte agitată pentru că însoțitorii de bord au împiedicat-o să ajungă la ieșirea de urgență,

A muşcat un pasager de coapsă

Un alt pasager a intervenit ca să o oprească pe femeia în vârstă de 34 de ani, însă ea a devenit agresivă și l-a mușcat de coapsă. Apoi a început să se lovească cu capul pe podeaua avionului, susținând că „Iisus i-a spus să zboare în Ohio și Iisus i-a spus să deschidă ușa”.

Din cauza incidentului, avionul a aterizat de urgență pe aeroportul din Little Rock. Astfel, cursa care ar fi trebuit să dureze inițial trei ore s-a prelungit la șase ore.

A fost reţinută de poliţişti

Echipajul de la bordul avionului a luat hotărârea ca aeronava să aterizeze de urgență pe aeroportul din Little Rock, unde la sol polițiștii așteptau să o rețină pe Agbegninou. Totodată, medicii l-au tratat cu antibiotice și l-au vaccinat împotriva hepatitei pe pasagerul mușcat.

Cum s-a apărat femeia? A spus că „nu zburase de mult timp” și „a devenit foarte anxioasă, dar că în mod normal nu ar fi făcut acele lucruri”.

author avatar
Andrei Ștefan
559 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger